Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Θανάσης Κοντός… «Άσος» στα γήπεδα και στα θρανία!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΦΟΡ ΤΟΥ ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΥ ΣΤΗΝ «Φ»

«ΕΙΜΑΙ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟ»


Αποτελεί έναν από τους κυριότερους λόγους που ο Χανδριναϊκός φιγουράρει αυτή τη στιγμή στην 2η θέση του Β΄ ομίλου της Β΄ τοπικής κατηγορίας.
Ο λόγος για τον ταλαντούχο επιθετικό, Θανάση Κοντό, ο οποίος πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν με την ομάδα του Χανδρινού, έχοντας πετύχει 21 τέρματα σε 21 αναμετρήσεις!
Ο Χανδριναϊκός βρίσκεται στο κυνήγι της ανόδου στην Α΄ τοπική, κυνηγώντας τον Ακρίτα Κορώνης ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή με 6 βαθμούς διαφορά. Ταυτόχρονα, το σύνολο του Παναγιώτη Βλαχόγιαννη κατέχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 54 τέρματα και την καλύτερη άμυνα με 24 γκολ παθητικό! Εντυπωσιακή επίδοση, αν αναλογιστεί κανείς πως είναι η μια από τις μόλις τρεις ομάδες του ομίλου με λιγότερα από 30 γκολ παθητικό…

Σκοράρει σε δίχτυα
και …θρανία!
Η πορεία του Θανάση Κοντού παρουσιάζει τεράστια άνοδο. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής πήρε το «βάπτισμα του πυρός» από τον Δημήτρη Μάλαμα τη σεζόν 2011-2012 όπου σε 2 αγώνες πρόλαβε να πετύχει ένα γκολ, ενώ πέρσι είχε αρκετές συμμετοχές στην βασική ενδεκάδα παρ’ ότι ήταν 15 χρονών, σημειώνοντας 10 γκολ!!! 
Φέτος, αν και μόλις 16 χρονών, ο Θανάσης Κοντός είναι ο δεύτερος σκόρερ του Β΄ Ομίλου πίσω από τον Κώστα Μουτζούρη του Ακρίτα Κορώνης, δεύτερος σε όλη τη Β΄ τοπική αλλά και σε όλη τη Μεσσηνία!
Επίσης, είναι δεύτερος σε λεπτά συμμετοχής στον Χανδριναϊκό με 1735, πίσω από τον Kosta Koti που έχει 25 λεπτά παραπάνω.
Καλύτερη του επίδοση είναι τα 5 (!) τέρματα που είχε πετύχει απέναντι στην Βέργα, στο 7-2 της ομάδας του.
Παρ’ όλα αυτά, ο νεαρός επιθετικός είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στα μαθήματα του, κάτι σπάνιο (δυστυχώς) όταν μιλάμε για παίκτες με τόσο μεγάλο ταλέντο. Είναι εξίσου αποδοτικός στα μαθήματα, όπως και στο ποδόσφαιρο, αλλά δίνει περισσότερη βάση στο σχολείο, όπως δήλωσε παρακάτω στην αποκλειστική συνέντευξη του στην «Φ».
Τρομερά συνειδητοποιημένος για παιδί με τις επιδόσεις και το ταλέντο του, ο Θανάσης βάζει την μόρφωση πάνω από το ποδόσφαιρο και μιλάει για τον Χανδριναϊκό.

● Το στοιχείο που έχει φέρει τον Χανδριναϊκό στην 2η θέση:
«Κατά την γνώμη μου, είναι η πολύ καλή δουλειά και η ποιότητα που υπάρχει στην ομάδα. Είναι από τους σημαντικότερους παράγοντες αν και πιστεύω πως αξίζουμε και παραπάνω».

● Πως έχει επηρεαστεί η ομάδα από την αλλαγή προπονητή:
«Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτές οι αλλαγές. Ήρθε σε ένα δύσκολο χρονικό σημείο για εμάς αλλά έπρεπε να επηρεαστούμε όσο το δυνατόν λιγότερο διότι είχαμε το σημαντικό παιχνίδι με το Πεταλίδι. Έχουμε καλή χημεία σαν ομάδα και πιστεύω πως δεν μας επηρέασε σε μεγάλο βαθμό».

● Δημήτρης Μάλαμας – Παναγιώτης Βλαχόγιαννης:
«Καταρχήν και οι δυο προπονητές είναι πολύ καλοί στην δουλειά τους! Ο κύριος Δημήτρης είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος και για μένα αλλά και για την ομάδα μας έχει βοηθήσει όλους! Όσον άφορα στον κύριο Παναγιώτη, είναι και αυτός εξαιρετικός προπονητής και συνεχίζει την πολύ καλή δουλειά που ξεκίνησε ο κύριος Μάλαμας!».

● Για τις τρομερές επιδόσεις του φέτος στο σκοράρισμα:
«Κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα. Εντάξει τα γκολ για μένα δεν έχουν τόση σημασία όσο να καταφέρει η ομάδα να πτυχή τους στόχους της».

● Για το ματς με την Κορώνη
«Θεωρώ πως σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος το παιχνίδι είναι κομβικό. Εμείς θα δώσουμε και την ψυχή μας για να πάρουμε την νίκη και πιστεύω πως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς».

● Τι θα χρειαστεί από εδώ και στο εξής για να επιτευχθεί η άνοδος:
«Ο στόχος της ομάδας είναι ξεκάθαρα το πρωτάθλημα και η άνοδος στο Α΄ τοπικό, είτε με την κατάκτηση του τίτλου είτε με τα μπαράζ. Αυτό που θα χρειαστούμε σαν ομάδα είναι να δούμε το κάθε ένα από τα 5 παιχνίδια ξεχωριστά και να νικήσουμε. Με αυτόν τον τρόπο, πιστεύω θα είμαστε εμείς που θα πανηγυρίσουμε στο τέλος».

● Οι προσωπικοί του στόχοι για το μέλλον:
«Πρωταρχικός μου στόχος είναι το σχολείο και οι σπουδές μου! Όσο αναφορά στο ποδόσφαιρο, έρχεται σε δεύτερη μοίρα! Είμαι αφοσιωμένος στο διάβασμα και στον Χανδριναϊκό. Στο μέλλον δεν ξέρω τι θα γίνει, ελπίζω να καταφέρω να κάνω κάτι κάλο που θα συνδυάζει το ποδόσφαιρο και την μόρφωση!».


Αλέξανδρος Ντι Μπενεντέτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου