Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Σπουδαίες εμφανίσεις για Ρεμπάκου Μπάκα, Σταθοπούλου και Δροσινού

ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ Ε΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΟΦΙΑ ΚΑΖΑΚΟΥ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΙΒΚΟΒΙΤΣ ΤΟΥ Φ.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Η ΕΤΗΣΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΦΟΚ


Θετικό πρόσημο στις εμφανίσεις των τεσσάρων αθλητριών του Φιλογυμναστικού Ομίλου Καλαμάτας στη τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ρυθμικής Γυμναστικής στη Κατηγορία Κορασίδων που έγινε στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού της Αθήνας.
Πρόκειται για τις Φωτεινή Μπάκα, Έφη Ρεμπάκου, Ιωάννα Σταθοπούλου και Παναγιώτα Δροσινού, οι οποίες εκπροσώπησαν επάξια τον καλαματιανό Σύλλογο, οι οποίες άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον!
Τα αποτελέσματα των τεσσάρων καλαματιανών αθλητριών:
ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΠΑΚΑ: στο σύνθετο ατομικό 45,800, στο ελεύθερο 12,900, στο στεφάνι 11,500, στη μπάλα 10,300 και στις κορίνες 11,100.
ΕΦΗ ΡΕΜΠΑΚΟΥ: στο σύνθετο ατομικό 42,150, στο ελεύθερο 12,450,στο στεφάνι 10,850, στη μπάλα 9,850 και στις κορίνες 9,000.
ΙΩΑΝΝΑ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ: στο ελεύθερο 6,800
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΔΡΟΣΙΝΟΥ: στο ελεύθερο 6,350.
Τα κορίτσια του Φ.Ο.Κ. συνόδευσαν η τεχνική σύμβουλος Μπέλα Καρατάντσεβα και το μέλος του Δ.Σ. Άννα Ρεμπάκου.
● Οι δραστηριότητες του Φ.Ο.Κ. δεν τελείωσαν εδώ, δυο ακόμη αθλήτριές του θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους το σαββατοκύριακο, σε επίσημους αγώνες. Πρόκειται για τις Σοφία Καζάκου, Σταυρούλα Ίβκοβιτς με την προπονήτρια τους Έλενα Σάββα αναχωρούν αύριο για την Αθήνα, όπου θα εκπροσωπήσουν το Σύλλογο στο διασυλλογικό αγώνα Ε΄ Κατηγορίας (πρωταγωνιστικά) στο Ολυμπιακό χωριό.


Σήμερα στο Αμφιθέατρο του
Κάστρου η γιορτή του Φ.Ο.Κ.
Την ετήσια ανοιχτή εκδήλωση/επίδειξη του πραγματοποιεί σήμερα στο Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας ο Φιλογυμναστικός Όμιλος Καλαμάτας. Σκοπός της φετινής εκδήλωσης είναι η προβολή και ανάπτυξη των αθλημάτων της γυμναστικής, η επιβράβευση των προσπαθειών των συμμετεχόντων αθλητριών-αθλητών που αναμένεται να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να εντυπωσιάσουν με τα προγράμματα που θα παρουσιάσουν και τέλος το κάλεσμα-πρόσκληση προς τα παιδιά της πόλης για την γνωριμία και την  ενασχόληση τους με τα αθλήματα που καλλιεργεί ο  σύλλογος.
Ο Φιλογυμναστικός Όμιλος Καλαμάτας έχει καθιερωθεί άλλωστε ως ένας από του καλύτερους συλλόγους στη Γυμναστική και αποτελεί το αρχαιότερο εν ενεργεία σωματείο ρυθμικής γυμναστικής στη χώρα μας με 31 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, ανεβαίνοντας πολλές  φορές στο βάθρο του Πρωταθλητή Ελλάδος σε ατομικό αλλά και ομαδικό επίπεδο, στελεχώνοντας με αθλήτριες  που γαλουχήθηκαν μέσα σε αυτόν   την Εθνική Ομάδα Ρυθμικής Γυμναστικής της Ελλάδας και κατακτώντας  διακρίσεις τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας .
Στο πλαίσιο της γιορτής θα παρουσιαστούν ομαδικά προγράμματα από τα τμήματα της αγωνιστικής ομάδας ρυθμικής, τα τμήματα των ακαδημιών και του τμήματος Αισθητικής Γυμναστικής του Φ.Ο.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου