Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΔΡΑΚΟΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ

Νέο Δ.Σ. χωρίς την Φύκιρη
εξέλεξε η Α.Ε. Λογγάς!



Χωρίς την πρώην πλέον πρόεδρο, Αγγελική Φύκιρη, θα πορευτεί την επόμενη σεζόν στην Γ΄ τοπική η Α.Ε. Λογγάς.
Οι εκλογές του νέου Δ.Σ. διεξήχθησαν την προηγούμενη Κυριακή και στην θέση του προέδρου εξελέγη ο Δημήτρης Δρακοπαναγιωτάκης.
Αναλυτικά το νέο Δ.Σ.
Πρόεδρος: Δρακοπαναγιωτάκης Δημήτριος
Αντιπρόεδρος : Πετρόπουλος Γεώργιος
Ταμίας: Σούγλερης Απόστολος
Γεν. Γραμματέας: Πετρόπουλος Χρήστος
Γενικός Αρχηγός: Αδαμόπουλος Νικόλαος
Έφορος Υλικού: Ρισβάνης Νικόλαος
Μέλος: Γεωργιοπούλου Ιωάννα
Υπενθυμίζουμε πως η Λογγά την χρονιά που μας πέρασε αναβάθμισε το γήπεδο της, με την τοποθέτηση φυσικού χλοοτάπητα και με επισκευές που μετέτρεψαν την έδρα της σε στολίδι! Ωστόσο, αυτά δεν ήταν αρκετά να κρατήσουν την ομάδα στην Β΄ τοπική, καθώς οι «κίτρινοι» υποβιβάστηκαν ως τελευταίοι από τον Β΄ όμιλο.

Η ανακοίνωση
της Φύκιρη
Λίγες ώρες μετά την εκλογή του νέου Δ.Σ., η απερχόμενη πρόεδρος Αγγελική Φύκιρη εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας ενώ τόνισε και τα έργα που έγιναν υπό την προεδρεία της την διετία που μας πέρασε.
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που μας στήριξε αυτά τα 2 χρόνια της θητείας μας σαν Διοικητικό συμβούλιο της ομάδας και είμαι υπερήφανη για όσα καταφέραμε! Μπορεί η ομάδα μας, όπως ήρθαν τα πράγματα, να έπεσε κατηγορία, και να στεναχωρηθήκαμε απίστευτα γι' αυτό… αλλά τα "έργα" που πραγματοποιήθηκαν σ’ αυτό το μικρό χρονικό διάστημα, αυτής της διετίας που μας πέρασε ήταν πολύ πιο σημαντικά από αυτό το γεγονός!! Το γεγονός της τοποθέτησης φυσικού χλοοτάπητα στο γήπεδο που είχε ως αποτέλεσμα ένα γήπεδο στολίδι όχι μόνο του χωριού μας αλλά της Μεσσηνίας, μετά από 30 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας μας κι ύστερα από πολλές προσπάθειες τα προηγούμενα χρόνια.. και η "επιστροφή" των μικρών μας με τα παιδάκια της τζούνιορ και προτζούνιορ ομάδας, (που σημειωτέον τα τελευταία βγήκαν πρώτα στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ, άσχετα αν δεν ακούστηκε πουθενά!!!) είναι μεγάλης σπουδαιότητας!!
Σίγουρα κάναμε λάθη, αλλά πιστεύω πως αυτά τα επιτεύγματα έχουν μεγάλη σημασία για όλους όσους αγαπάμε την ομάδα μας!
Εγώ προσωπικά, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν έθεσα υποψηφιότητα στις εκλογές της Κυριακής για το νέο Δ.Σ., αφού δε θα μπορώ να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις της ομάδας όπως πρέπει.
Αυτό δε σημαίνει όμως πως δε θα είμαστε κι εγώ και οι υπόλοιποι δίπλα στην ομάδα μας, και πόσο μάλλον τώρα που το έχει ανάγκη!!

Καλή αρχή λοιπόν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, το οποίο αποτελείται από άξιους ανθρώπους, και θα είμαστε δίπλα σας!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου