Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Έκλεισαν οι μεταγραφές
με Λόγγρο και Γιαννακόπουλο



Δύο ακόμα ποδοσφαιριστές ήρθαν να προστεθούν στο ρόστερ του Ηρακλή Καλαμάτας ενόψει της νέας σεζόν στην Α1.
Τα «κυανόλευκα» θα φορούν οι Ηλίας Λόγγρος και Νίκος Γιαννακόπουλος, δυο μεταγραφές οι οποίες εκτός απροόπτου ολοκληρώνουν το σκέλος της ενίσχυσης για τον Ηρακλή!
Ο Λόγγρος επέστρεψε στην ομάδα μετά από τρία χρόνια (προέρχεται από τις Ακαδημίες και αγωνίστηκε επιτυχώς στο αντρικό από το 2009-2012), ενώ ο Γιαννακόπουλος εντάχθηκε στον Ηρακλή με δική του απόφαση.
Παράλληλα, οι «κυανόλευκοι» εξέδωσαν ανακοίνωση όπου συνεχάρησαν τον Δημήτρη Βλαχάκη για την επιτυχία του στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής αποχωρεί πλέον και επίσημα από την ομάδα λόγω σπουδών. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Συγχαρητήρια στο αθλητή μας Βλαχάκη Δημήτριο που πέτυχε το στόχο του στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Πέρασε στην Οικονομική Σχόλη Πανεπιστήμιου Πατρών! Καλή φοίτηση του εύχεται το Δ/ Σ του συλλόγου!!».

Κλείνοντας να αναφέρουμε πως ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Δημήτρης Μητσέας, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ποσειδώνα Καρδαμύλων. Πρόκειται για ομάδα της Α΄ κατηγορίας Χίου, η οποία πέρσι τερμάτισε στην 4η θέση της βαθμολογίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου