Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

«ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80»

Δυνατά «τεστ drive» με την Παναχαϊκή!



Δυο σκληρές αλλά φιλικές αναμετρήσεις με μια από τα φαβορί του Β΄ Ομίλου της Α2 Εθνικής Βόλεϊ Ανδρών, ομάδα της Παναχαϊκής θα δώσει η «Καλαμάτα ’80».
Οι καλαματιανοί θα αντιμετωπίσουν τους αχαιούς σε δυο δυνατές φιλικές αναμετρήσεις σήμερα στις 7 μ.μ. και αύριο στις 5 μ.μ. στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου της πόλης μας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.
Η ομάδα της Παναχαϊκής, την οποία θα αντιμετωπίσει η «Καλαμάτα ’80» στο πρωτάθλημα του Β΄ Ομίλου, έχει φέτος στόχο να «χτυπήσει» το πρωτάθλημα και να επιστρέψει στα σαλόνια της Α1 Εθνικής Κατηγορίας – VolleyLeague. Μαζί με το συγκρότημα της Ερυθραίας αποτελούν τους βασικούς διεκδικητές της ανόδου.
Η Παναχαϊκή έχει διατηρήσει στο ρόστερ της όλα τα «αστέρια» που αγωνίζονταν στην Α1 τη σεζόν 2013-2014, με επικεφαλής τον διεθνή και πρώην αρχηγό της Εθνικής Ομάδας, Νίκο Ρουμελιώτη!
Η Καλαματιανή ομάδα μετά την περσινή της εμφάνιση στο πρωτάθλημα και η κατάκτηση της 4ης θέσης, συγκαταλέγεται κι αυτή στους ισχυρούς της κατηγορίας.
Για να επαναλάβει μια τέτοια επιτυχημένη εμφάνιση και φέτος και το σημαντικότερο να ανεβάσει τον πήχη ακόμα ψηλότερα, οι «λύκοι» χρειάζονται πολλή δουλειά και βελτίωση. Πάνω σε αυτά τα δυο στοιχεία δουλεύουν περίπου ένα μήνα τώρα οι παίκτες του Χρήστου Δημητρακόπουλου, θέλοντας όμως τον σημαντικότερο σύμμαχο στο πλευρό τους. Τον κόσμο τους, που με την παρουσία και τη δυναμική του έχει κατορθώσει να αναδείξει την Καλαμάτα ως μια από τις δυνατότερες έδρες της Α2 Ανδρών.

Όπως ανακοίνωσαν οι άνθρωποι της διοικούσας επιτροπής της ομάδας, ταυτόχρονα και παράλληλα με τα ματς, τα οποία θα έχουν ελεύθερη είσοδο, θα πραγματοποιούνται πωλήσεις διαρκείας για την ερχόμενη σεζόν, καθώς και αναμνηστικά κασκόλ της «Καλαμάτας ’80».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου