Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ, ΝΙΚΟΛΑΟ ΕΠΑΜ. ΚΑΖΑΝΑ

Ακράτεια ούρων στη γυναίκα …
ακόμη Taboo ή πρόβλημα με λύση; 



TABOO ή πρόβλημα με λύση; Η ακράτεια ούρων είναι ένα θέμα που απασχολεί πολυάριθμες γυναίκες της σύγχρονης κοινωνίας, διαφόρων ηλικιών, που δύσκολα όμως το μοιράζονται και αναζητούν λύσεις.

Ίσως γιατί και μόνον η ιδέα της ακράτειας προκαλεί αμηχανία, αρνητικά συναισθήματα, ντροπή ή και τρόμο; Ίσως ακόμη γιατί κατά κάποιο περίεργο τρόπο το έχουμε συνδέσει με την ηλικία και η παρουσία της δημιουργεί την αίσθηση πως πλησιάζουν τα αναπόφευκτα γηρατειά;!

Όπως κι αν το δούμε, αποτελεί πρόβλημα που ωστόσο έχει λύση!
Σύμφωνα με έρευνες η ακράτεια ούρων επηρεάζει γυναίκες όλων των ηλικιών και στις ηλικιωμένες γυναίκες ξεπερνά στο 50%. Η επίπτωσή της παρουσιάζει σημάδια αύξησης με την πάροδο ηλικίας, και παρότι αποτελεί πρόβλημα πολλές είναι οι γυναίκες που διστάζουν να αναζητήσουν την βοήθεια των ειδικών.
Στα ερωτήματα που απορρέουν απ’ αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση, θα μας δώσει απαντήσεις και συμβουλές ο Ιατρός Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος, Νικόλαος Επαμ. Καζανάς σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο φύλλο της «Φωνής», τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου.

 Εγκαίνια ιατρείου

στην Καλαμάτα

Ο Ιατρός Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος, Νικόλαος Καζανάς με χρόνια συνεργασίας με τις διακεκριμένες κλινικές «Ιασώ», «Ρέα» και «Μητέρα» θα εγκαινιάσει σήμερα (7 μ.μ.) στην πόλη μας, το σύγχρονο γυναικολογικό ιατρείου του, ελπίζοντας να δώσει σε όσες από εμάς το επιθυμούν λύση στο πρόβλημά τους και στην αγκαλιά μας την …πρώτη, δεύτερη, τρίτη και τέταρτη ακόμη, πάντοτε όμως μοναδική, αγάπη!
Νικόλαος Επαμεινώνδα Καζανάς
Ιατρός Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος
● Ιατρείο: Αριστομένους 65, Καλαμάτα,
τηλ. 27210 88696, Φαξ: 27210 88651
● Ξενίας 5, Αμπελόκηποι, Αθήνα,
Τηλ. 210 7772676, Φαξ: 210 7775453

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου