Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ «ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ»

Ζητούμενο η νίκη 
με Κύμη και στο Κύπελλο!



Αντίκρισμα στο θετικό ξεκίνημα στα επίσημα παιχνίδια του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής θέλει να δώσει η Καλαμάτα μια νίκη και στο πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου.
Η αντίπαλος γνωστή! Η Κύμη που φέτος θέλει κι αυτή να ολοκληρώσει την κούρσα της Γ΄ Εθνικής, με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες και περιπέτειες, θα είναι και στο Κύπελλο αντίπαλος της «Μαύρης Θύελλας». Ομάδα την οποίο οι παίκτες του Νίκου Κουρμπανά είχαν κερδίσει σχετικά εύκολα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με 1-0 χάρη στο γκολ που είχε πετύχει ο Τέλης Σαλαπάτας. Παίκτης που ωστόσο θα απουσιάζει από τον δεύτερο αυτό αγώνα με την Κύμη λόγω τραυματισμού.
Στην κωμόπολη της Εύβοιας για το αυριανό ματς θα βρεθούν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Πάππος, Μούζος, Νιφορόπουλος, Χριστοφιλέας, Χαρίτος, Γεωργακόπουλος, Τριάντος, Ηλιόπουλος, Σκαρλάτος, Βασιλόπουλος, Κακκαλής, Κουντάνης, Νικολόπουλος, Ρούσσης, Λουμπαρδέας, Μαρτίνος, Ζάρκος και Τσάτσος.
Η ανακοίνωση των ονομάτων έγινε μετά το περάς της χθεσινής προπόνησης, που διεξήχθη το απόγευμα στο γήπεδο Ασπροχώματος, από τον κόουτς Νίκο Κουρμπανά. Ο οποίος φαίνεται να προσδοκεί σε μια καλύτερη εμφάνιση της ομάδας του στο αυριανό παιχνίδι στο πλαίσιο της επιθυμητής και απαραίτητης βελτίωσης για την «Μαύρη Θύελλα» που για την ώρα «μοστράρει» πρώτη σε όλους τους Ομίλους της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, κι αυτό σαφώς και βαραίνει τις πλάτες των παικτών της!
Η ομάδα ολοκληρώνει την προετοιμασία της για την Κύμη με πρωινό χαλάρωμα σήμερα στο δημοτικό στάδιο της πόλης και στη 1:30 το μεσημέρι θα αναχωρήσει για την Κύμη.
Η αναμέτρηση με την τοπική ομάδα της Κύμης, έχει προγραμματιστεί για αύριο στις 3:30 το μεσημέρι.


Σίσσυ Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου