Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΓΕΜΙΖΕΙ Η ΚΑΡΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ CFC 2 ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο Α.Σ. «ΖΕΥΣ»

Αμφίρροπες αλλά απολύτως θεαματικές
οι μάχες στο «κλουβί» της Καλαμάτας!

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

ΜΕ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ και αμφίρροπες αναμετρήσεις γεμίζει η κάρτα αγώνων της ΜΜΑ διοργάνωσης 'CFC 2' που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιουνίου στην πόλη της Καλαμάτας που διοργανώνει ο Α.Σ. «Ζεύς». Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ήδη τα τρία πρώτα ζευγάρια και η αγωνία ποιος θα …στέκεται όρθιος στο φινάλε, ήδη βρίσκεται στο ζενίθ!

Βαρδής VS Κράνης

Πρώτο ζευγάρι αποτελούν οι Γιώργος Βαρδής και Ιωάννης Κράνης. Αυτή είναι η πρώτη μάχη στο 'CFC 2 . Εκεί ο Γιώργος Βαρδής από τους Leons MMA και προπονητή τον Μπάμπη Λιβέρη από την Ζάκυνθο θα αναμετρηθεί με τον Ιωάννη Κράνη , αθλητή του Γιώργου Καψιμάλη από την Καψιμάλης Team . Ο Βαρδής προέρχεται από νίκη επί του Γιώργου Μαντουλίδη στο 'Cage Survivor 3' στις 18 Ιανουαρίου, ενώ έχει αγωνιστεί και στο εξωτερικό στο FFC .
Ο έτερος μαχητής, ο Κράνης έχει μαζέψει εμπειρίες τα τελευταία χρόνια αγωνιζόμενος επίσης σε events όπως το Cage Survivor και το Throwdown . Aναμένεται μια αμφίρροπη μάχη ανάμεσα στους δύο με το αποτέλεσμα να είναι ανοιχτό, ανάλογα με το ποιος θα βρεθεί στην καλύτερη μέρα . Το ματς θα γίνει στα -70 κιλά .

Παπουναϊσβίλι VS ZauriThe Monster

Στο κλουβί του ‘CFC 2’ στις 21 Ιουνίου μπαίνουν οι Άγγελος Παπουναϊσβίλι εναντίον Zauri ‘The Monster’! πρόκειται για μια ακόμη δυνατή μάχη, η δεύτερη κατά σειρά που ανακοινώνεται από το ΜΜΑ promotion του CFC 2 της Καλαμάτας.
Αντίπαλοι θα βρεθούν οι Άγγελος Παπουναϊσβίλι από την 'Pitbull Team' του Σπύρου Σολομονίδη και Zauri 'Τhe Monster' από την 'Kentauros Team - Atos' του Ιωάννη Μποτόνη.
Ο Παπουναϊσβίλι είναι ένας αρκετά έμπειρος μαχητής, που δεν λέει ποτέ «όχι» σε σκληρές μάχες . Πέρυσι φόρεσε μάλιστα και την ζώνη του 'Cage Survivor' στην middleweight κατηγορία πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις .
Από την άλλη, ο Zauri 'The Monster' είναι δυναμικός αθλητής με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και σίγουρα θα αποτελέσει ένα πολύ σκληρό τεστ για τον αντίπαλό του. Μάλιστα αυτή χαρακτηρίζει ήδη ως μία από τις θεαματικότερες αναμετρήσεις της βραδιάς, που θα γίνει στα -84 κιλά.

Γούσης vs Καντζά

Ζευγάρι στην  3η μάχη του «κλουβιού» του Κλειστού Σταδίου της Καλαμάτας, θα είναι οι Κώστας Γούσης εναντίον Πάρη Καντζά.
Ο Κώστας Γούσης, με καταγωγή από την Πάτρα και αθλητής του Συλλόγου Σπάρτακος Πατρών με προπονητές τους Χάρη Γκάζη και Αλέξη Καραλέξη, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Πάρη Καντζά με προπονητή τον Αλέξη Καντζά από τον Α.Σ. Σπάρτης .
Και οι δύο αθλητές θα κάνουν τον δεύτερο αγώνα τους στις ΜΜΑ με το προηγούμενο ματς του Καντζά να είναι στο 'GFC 6' . H τρίτη αυτή αναμέτρηση θα γίνει στα -77 κιλά .
● Θυμίζουμε το Cage Fighting Combat 2 πραγματοποιείται στις 21 Ιουνίου στο Εθνικό Στάδιο της Καλαμάτας με ώρα προσέλευσης για το κοινό στις 7 μ.μ. και μέρος των εσόδων να δίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό. Η διάθεση για προσφορά του συλλόγου άλλωστε αποτυπώνεται και στην λιτή μέσω social media ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Δεν μπορούμε να βοηθήσουμε τον καθένα, αλλά ο καθένας μας μπορεί να βοηθήσει κάποιον… Δεν ξεχνάμε τον συνάνθρωπο. Έτσι ο σύλλογος μας μέρος των εσόδων από το event «C.F.C. 2» θα το διαθέσει στο Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο Καλαμάτας.»


(πληροφορίες από http://ufight.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου