Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ CAGED MMA EVENT (C.F.C 2.) ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Με triangle choke κέρδισε ο Κουμουνδούρος
τον Γιδιάρη στον πρώτο αγώνα Metamoris στην Ελλάδα!

 ΔΥΝΑΜΙΚΟ COME BACK ΤΟΥ ΣΠΑΝΙΔΗ ΣΤΟ «ΚΛΟΥΒΙ» ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ SUBMISSION- KIMURA ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ


ΜΕΓΑΛΗ επιτυχία είχε το C.F.C 2. που έγινε την Κυριακή που μας πέρασε στην Καλαμάτα, παρουσία πλήθους θεατών που παρά την ζέστη γέμισαν τις κερκίδες του Εθνικού Σταδίου της παραλίας για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες όλων των αθλητών και να χειροκροτήσουν τις επιτυχίες τους.

Νίκη με triangle choke τουΚουμουνδούρου επί του Γιδιάρη

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ξεκινώντας από τους καλαματιανούς αθλητές του  οικοδεσπότη ΑΣ «Ζεύς», σπουδαία εμφάνιση και νίκη είχε ο καλαματιανός αθλητής του Α.Σ. «Ζεύς» Ντίνος Κουμουνδούρος, ο οποίος ήταν ο πρώτος νικητής αγώνα με όρους Metamoris που έγινε στην Ελλάδα στο πλαίσιο της ΜΜΑ διοργάνωσης του 'CFC 2'.
Ο Κουμουνδούρος στον αγώνα grappling «Metamoris» των 8 λεπτών να κερδίσει με submission (υποταγή) triangle choke τον αντίπαλο του Κώστα Γιδιάρη στα μισά του αγώνα, στο 4ο δηλαδή λεπτό!
Ο Παναγιώτης Μάρκου την «παρθενική» του εμφάνιση δεν μπόρεσε να τη συνδυάσει με μια νίκη. Αντιθέτως η πρώτη επίσημή εμφάνισή του συνοδεύτηκε από ήττα -διακοπή του αγώνα από τον διαιτητή.

Δυναμικό come back του
Σπανίδη στο «κλουβί»

Δυο χρόνια τραυματισμών κράτησαν τον Βασίλη Σπανίδη μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους. Το come back του ωστόσο στο «κλουβί» έγινε με τον καλύτερο τρόπο, με το ''δεξί'' και νίκη επί του αντιπάλου του Παναγιώτη Παπαγεωργίου της Pitbull Team, με submission- kimura στον δεύτερο γύρο! Να σημειωθεί πως ο Παπαγεωργίου δεν ήταν ο αρχικός αντίπαλος του Σπανίδη στην κατηγορία των 77 κιλών, αλλά αντικατέστησε τον Χρήστο Λασκαρίδη που δεν μπόρεσε να δώσει το παρόν λόγω τραυματισμού.
Από κει και πέρα από τις αναμετρήσεις που ξεχώρισαν ήταν εκείνη του Zauri -The Monster, που με φοβερή εμφάνιση πήρε σημαντική νίκη απέναντι στον Άγγελο Παπουναϊσβίλι. 
Ο αθλητής του Ιωάννη Μποτόνη από την Kentauros Team/Atos ήταν από την αρχή κυρίαρχος μπαίνοντας δυναμικά στο «κλουβί» πετυχαίνοντας δύο γρήγορα takedown. «Ρίχνοντας» το ματς στο έδαφος είχε τον έλεγχο με side control μέχρι που τελείωσε τον πρωταθλητή του 'Cage Survivor' με americana στο δεύτερο λεπτό του αγώνα!
Στην heavyweight κατηγορία και τα +100 κιλά ο Κώστας Μακούλης υπέστη ήττα από τον Giorgi Dedanian με ΤΚΟ

Μπήκαν οι βάσεις
για το μέλλον

Η επιτυχία των αγώνων αποτελούν τα εχέγγυα για μελλοντικές διοργανώσεις στην πόλη μας που πραγματικά αγκάλιασε τους αγώνες ΜΜΑ.
Οι διοργανωτές ευχαριστούν όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης: 

«Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 'C.F.C 2'.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, το ανθρώπινο δυναμικό του Συλλόγου μας και ιδιαίτερα τον κόσμο που αψήφησε την ζέστη και μας τίμησε με την παρουσία του! Ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Χάρη Βγενή που επιμελήθηκε την παρουσίαση της διοργάνωσης μεταδίδοντας στο κοινό και στους αθλητές την ενέργειά του. 

Επίσης συγχαρητήρια και πολλές ευχαριστίες στον διαιτητή μας κ. Γιάννη Μαυρίδη που με την επαγγελματική του εμπειρία και τις ορθές αποφάσεις του δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης αποτελέσματος σε κανένα από τα ματς!



Μην ξεχνάμε και τον ιατρό μας κύριο Μπακιρτζή που ανταποκρίθηκε γρήγορα και άμεσα όποτε χρειάστηκε.

Τέλος ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Χρήστο Συκά και στην ομάδα του
«Ήχος και Εικόνα» που δημιούργησε ένα φαντασμαγορικό περιβάλλον με τα φώτα και τον ήχο του. 

Και ο DJ της βραδιάς κύριος Κώστας Σιψάς. Photo credits: Σαλαπάτας Φίλιππος.»

Όλοι οι αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες προσέφεραν δυνατές και θεαματικές μάχες και συγκινήσεις στο κοινό που του χάρισε το χειροκρότημα του!






Αναλυτικά, τα αποτελέσματα του 'CFC 2' της Καλαμάτας
● Άγγελος Παπουναϊσβίλι (Pitbull Team) vs ZauriThe Monster- (Kentauros Team/Atos) Νικητής : Zauri με americana στα πρώτα δύο λεπτά του αγώνα
● Κώστα Γούσης (Σπάρτακος Πατρών) vs Πάρης Καντζάς (Α.Σ. Σπάρτης)
Νικητής : Γούσης με διακοπή από τον γιατρό
● Βασίλης Σπανίδης (Α.Σ. Ζευς) vs Παναγιώτης Παπαγεωργίου (Pitbull Team)
Nικητής : Σπανίδης με kimura
● Στέλιος Κλώνος (Pagration Arena) vs Γιώργος Κατσικάς (Pitbull Team)
Νικητής : Κλώνος με ΤΚΟ
● Παναγιώτης Μάρκου (Α.Σ. Ζευς) vs Σπύρος Σίσκας (Pitbull Team)
Νικητής: Σίσκας με ΤΚΟ

AΓΩΝΑΣ METAMORIS
● Ντίνος Κουμουνδούρος (Α.Σ. Ζευς) vs Κώστας Γιδιάρης (Spartakos Team)
Νικητής : Koυμουνδούρος με triangle choke στον πρώτο γύρο
● Κυριάκος Χατζηγιαννάκης vs Giorgi Tchubabria
Νικητής: Tchubabria με ομόφωνη απόφαση
● Κώστας Μακούλης vs Giorgi Dedanian
Νικητής με ΤΚΟ ο Dedanian
● Σε ό,τι αφορά στην αναμέτρηση των Ιωάννη Κράνη και Γιώργου Βαρδή, δεν πραγματοποιήθηκε λόγω τραυματισμού του τελευταίου στο γόνατο καθιστώντας τον ανήμπορο να αγωνιστεί.
● Διαιτητής των αγώνων ήταν ο επαγγελματίας Γιάννης Μαυρίδης και γιατρός ο κ. Μπακιρτζής. Τα ηχητικά επιμελήθηκε ο Χρήστος Συκάς και η ομάδα του «Ήχος και Εικόνα». DJ της βραδιάς ήταν ο Κώστας Σιψας και πίσω από τον φωτογραφικό φακό ήταν ο Φίλιππος Σαλαπάτας.











Σ.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου