Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΗ ΤΑΞΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΛΕΪ

«Παρθενική» εμφάνιση στην Α2 Γυναικών
με ένα «πάντρεμα» εμπειρίας και νιάτων!
 ΣΤΟΧΟΣ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

ΟΙ «ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ» φέτος κάνουν το δικό τους «παρθενικό» ταξίδι στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας βόλεϊ υπό τις οδηγίες του προπονητή Δημήτρη Ανδρεόπουλου και του γυμναστή και βοηθού του, Δημήτρη Ηλιόπουλου στοχεύοντας στα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
Είναι η πρώτη φορά που Κορινθιακή γυναίκεια ομάδα και εν προκειμένω ο ΑΣΠ Κορίνθου, αγωνίζεται στην Α2 Εθνική βόλεϊ και στόχος όλων των παικτριών της, παλιών και νέων, είναι η ομάδα αρχικά να «συστηθεί» και ακολούθως να εδραιωθεί! Τι εννοούμε να «συστηθεί»; Να γνωρίσει και να γνωριστεί, να δει και να τη δουν φίλαθλοι, παράγοντες παίκτριες, με το κορινθιακό συγκρότημα να φιλοδοξεί να μην αφήσει την ευκαιρία που με κόπο και αγώνες κέρδισε πέρυσι να πάει χαμένη!
Κατά την μεταγραφική περίοδο και τις ανανεώσεις που έγιναν από το περσινό ρόστερ, επετεύχθη ένα «πάντρεμα» εμπειρίας και νιάτων και με ένα καλό «πιλοτάρισμα» δεν αποκλείεται να φτάσουν στον …τερματισμό γιορτάζοντας την παραμονή τους!

Μια νίκη και μια ήττα
στα φιλικά προετοιμασίας
Παρασκευή και Σάββατο το πρόγραμμα των παικτριών του Δημήτρη Ανδρεόπουλου ήταν γεμάτο! Την Παρασκευή στο κλειστό Κορίνθου έπαιξε με τον Πήγασο Χαϊδαρίου και κέρδισε με 3-1 σετ.
Το απόγευμα του Σαββάτου η αποστολή του συλλόγου βρέθηκε στην πόλη μας για ένα ακόμη φιλικό αγώνα προετοιμασίας, με αντίπαλο τον Ακρίτα. Στο Κλειστό της παραλίας οι «Κορίνθιανς» είχαν μια καλή σε γενικές γραμμές εμφάνιση, ωστόσο η κούραση του βεβαρημένου προγράμματος προετοιμασίας έκανε την εμφάνισή της ειδικά στο τρίτο σετ και η ήττα μοιραία ήρθε… Η Κόρινθος πάλεψε και στα τέσσερα συνολικά σετ που παίχθηκε στο κλειστό της παραλίας κι έχασε με 3-1 σετ.
Να σημειωθεί ωστόσο πως στο Σαββατιάτικο παιχνίδι η ομάδα της Κορίνθου παρουσιάστηκε με ορισμένες βασικές ελλείψεις με σημαντικότερη της βασικής κεντρικής Ν. Παναγοπούλου.
Το επίπεδο προετοιμασίας ακόμη σε αρχικό στάδιο, που ωστόσο έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Όπως και να έχει η πρώτη εντύπωση που αφήνει το συγκρότημα του κ. Ανδρεόπουλου είναι καλή και φαντάζει ικανό να κρατήσει «ζωντανές» τις «Κορίνθιας» στην απαιτητική και δύσκολη κατηγορία της Α2 Εθνικής.

Το ρόστερ 2015-16
Στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος στις 17/18 Οκτωβρίου, η Κόρινθος ξεκινά με αποστολή εκτός έδρας, καθώς αντιμετωπίζει τον ΑΣ Ιωνικός!
Δεδομένων των υψηλών απαιτήσεων της κατηγορίας αλλά και της θέλησης όλων των ανθρώπων της Κορίνθου η άνοδος να οδηγήσει σε παραμονή, φέτος το ρόστερ ενισχύθηκε με ορισμένες δυνατές «μονάδες» που αναμένεται να δώσουν αρκετή ώθηση και σημαντική δυναμική στο σχήμα.
Στην ομάδα από την περσινή σεζόν οι παίκτριες που ανανέωσαν είναι οι: Νάντια Παναγoπούλου (Κ), Γιώτα Δέδε (Π), Μάρα Βλαχοπούλου (Δ) και Αναστασία Βατουσιάδη (Λ).
Το ρόστερ των «Κορίνθιανς» ολοκλήρωσε η δυναμική και έμπειρη ακραία, με χρόνια παρουσία στην Α1 Εθνική Γεωργία Μπόκα (από την Ηλιούπολη), η επίσης ακραία /διαγώνιος και με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό της με την Εθνική ομάδα Beach Volley 2001-2006 και αρκετά χρυσά μετάλλια σε πανευρωπαϊκά και βαλκανικά πρωταθλήματα Έλσα Κωστάμη, η πασαδόρος Ειρήνη Βακαλόγλου, η ακραία Ευανθία Μπαρδόκα και η νεαρή κεντρική Αγγελίνα Δορμπαράκη
Στον αντίποδα, από την ομάδα αποχώρησαν οι Monantera Γεωργία (Αιγαλέω), Θώδη Μαρία (Αστέρας Αγ. Δημήτριου), ενώ με υποσχετική δόθηκαν οι Μαριλένα Τσέλικα (Πανελλήνιος), Έφη Κωτούλα (Ευρηάλη), Βλάχου Μαρία (Πήγασος Χαϊδαρίου) και η Σκλήρη Σπυριδούλα (Μεσσηνιακός Γ.Σ.).



Σίσσυ Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου