Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Η Α.Λ.Α.Κ Μεσσηνίας παρουσίασε 14
αυτοκίνητα από τον αγωνιστικό στόλο της!

ΔΕΚΑΤΕΣΣΑΡΑ αγωνιστικά αυτοκίνητα από το στόλο της παρουσίασε προχθές στο λιμάνι της Καλαμάτας, η Α.Λ.Α.Κ. Μεσσηνίας.
Δεκατέσσερα από τα πενήντα, περίπου, συνολικά αγωνιστικά αυτοκινήτων διαφόρων κυβικών, δυνατοτήτων και διακρίσεων στο ενεργητικό τους, τα οποία διαθέτει η ΑΛΑΚ Μεσσηνίας στη συνεχώς αυξανόμενη δύναμή της.
Υπεύθυνος για την παρουσίαση των οχημάτων ήταν ο οδηγός και μέλος της ΑΛΑΚ Θανάσης Σιψάς, ο οποίος μας ενημέρωσε πως η παρουσίαση έγινε με αφορμή και τους αγώνες που έγιναν την περασμένη Κυριακή στην πίστα San Nicolas στη Δυτική Παραλία!
«Θέλαμε ο κόσμος να δει από κοντά την ασφάλεια που προσφέρουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα. Κυριολεκτικά μιλώντας, ένα αυτοκίνητο διαθέτει την ασφάλεια ενός μαχητικού αεροπλάνου για την προστασία των πιλότων.» παράλληλα κάλεσε τους μικρούς επίδοξους αυριανούς πιλότους να αφήσουν τις κακές συνήθειες και να επισκεφθούν τη λέσχη για μια ενημέρωση του τι σημαίνει να είσαι επαγγελματίας / ερασιτέχνης οδηγός αγώνων.
Κατά την παρουσίαση των αυτοκινήτων, ο υπεύθυνος της ΑΛΑΚ εστίασε στα μέτρα ασφαλείας τα οποία περιλαμβάνουν από ζώνες και καθίσματα αεροπορικού τύπου, ειδικά κράνη μέχρι συστήματα πυρόσβεσης.

Τα πραγματικά εντυπωσιακά αγωνιστικά αυτοκίνητα κοσμούν banner χορηγών, από ντόπιες και όχι μόνον επιχειρήσεις, που με την στήριξή τους συμβάλουν σημαντικά στις προσπάθειες όλων των οδηγών της Λέσχης, τους οποίους βεβαίως προέβαλαν και μέσα από την προχθεσινή έκθεση στο λιμάνι. Να σημειωθεί πως οι οδηγοί της Καλαματιανής Λέσχης σε ποσοστό σχεδόν 70% είναι διακριθέντες εντός και εκτός μεσσηνιακών συνόρων, εκπροσωπώντας την ΑΛΑΚ σε κάθε επίσημο αγώνα που γίνεται στη χώρα.
Κατά την έκθεση, σπουδαία ήταν η βοήθεια τόσο στο στήσιμο των οχημάτων όσο και στην παρουσίασή τους στο ευρύ κοινό που επισκέφθηκε τον εκθεσιακό χώρο θέλοντας να μάθει όσα μυστικά κρύβονται πίσω από το τιμόνι της Βενετίας Παναγοπούλου και του Σταύρου Χάντζιου, μελών της ΑΛΑΚ, καθώς επίσης η χορηγία σε φωτισμό και ηχητικές εγκαταστάσεις από τον Χρήστο Συκά «Ήχος και Φως» καθώς και η αρωγή του προέδρου Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας, Χάρη Βγεννή που με χαρά ανταποκρίθηκε στο αίτημα της λέσχης να παραχωρήσει άδεια για την πραγματοποίηση της ιδιαίτερης αυτής έκθεσης στο λιμάνι της πόλης μας!
Οι διοργανωτές της ΑΛΑΚ ευχαριστούν: «Ευχαριστούμε πολύ τους φίλους της ΑΛΑΚ, Φώτη Κουτρουμπή και Δημήτρη Γελάση για τις φωτογραφίες, καθώς και τον Χρήστο Συκά για τον ήχο και τον φωτισμό και όλους όσοι βοήθησαν στην παρουσίαση των αγωνιστικών αυτοκίνητων της ΑΛΑΚ στο λιμάνι της Καλαμάτας.»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου