Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

ΕΥΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Ικανοποίηση από το πρώτο φιλικό με τον Ακάδημο

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ σε πιο εντατικό ακόμη ρυθμό η προετοιμασία του Ευκλή Καλαμάτας για την πρώτη του εμφάνιση στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α΄ Κατηγορίας ανδρών της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.
Μάλιστα προχθές δόθηκε και το πρώτο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας με αντίπαλο τον Ακάδημο Καλαμάτας, όπου δεν κρατήθηκε σκορ, όμως ο κόουτς του «Ευκλή» Ηλίας Στακιάς είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλοι τους αθλητές του τσεκάροντας πρόσωπα και τακτικές.
Το πρώτο φιλικό άφησε αίσθηση ικανοποίησης και πλέον αναζητούνται περισσότεροι ακόμη αντίπαλοι για περισσότερα φιλικά ώστε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α΄ Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. (20 -21 Νοεμβρίου) ο Ευκλής να παρουσιαστεί όσο πιο έτοιμος γίνεται. Θέλοντας όμως ως νέα ομάδα να αποκτήσουν την πολύ σημαντική ομοιογένεια και το δέσιμο πριν από την πρώτη τους αποστολή, στον Ευκλή επιθυμούν περισσότερα ακόμη τεστ προετοιμασίας.
Θυμίζουμε πως η κλήρωση έβγαλε ντέρμπι για τον Ευκλή στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον καλαματιανό Άτλαντα.
Φέτος θα είναι η πρώτη χρονιά του «Ευκλή» στην Α΄ Κατηγορία, ένας στόχος που επιτεύχθηκε μετά από αρκετές προσπάθειες και αφιερώθηκε στον αείμνηστο Περικλή Τσαλαματά. Στόχος της ομάδας είναι η παραμονή της στην κατηγορία και βεβαίως η δημιουργία γερών βάσεων για το μέλλον αναδεικνύοντας παράλληλα δικά της ταλέντα.


Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας

Προ ημερών δόθηκαν σε κυκλοφορία οι Κάρτες Ετήσιας Οικονομικής Ενίσχυσης (Διαρκείας) της Ανδρικής ομάδας Μπάσκετ του «Ευκλή» για τη σεζόν 2015-2016.
Μία δύσκολη αγωνιστική χρονιά, που βρίσκει την ομάδα μας να αγωνίζεται στην Α Κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.
Όποιος είναι πρόθυμος να βοηθήσει την προσπάθεια αυτή μπορεί να απευθυνθεί σε οποιοδήποτε μέλος της διοίκησης ή μας ενημερώνει στην σελίδα του ΕΥΚΛΗ στο Facebook με μήνυμα, αφήνοντας τα στοιχεία του(τηλέφωνο κτλ.). Το κόστος της κάθε κάρτας ανέρχεται στα 10€ .

Έχασαν οι έφηβοι,
νίκησαν οι Παίδες
Συνεχίστηκαν το περασμένο σαββατοκύριακο οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ακαδημιών του συλλόγου. Το Σάββατο η ομάδα Εφήβων του Ευκλή μετά από έναν αγώνα για γερά νεύρα ηττήθηκε από την Αναγέννηση Παραλίας με σκορ 52 – 47 . Οι έφηβοι του «Ευκλή» διεκδίκησαν τη νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο προσπαθώντας να «γυρίσουν» διαφορά δεκαπέντε πόντων αλλά ήταν άτυχοι γιατί έχασαν χαρακτηριστικές ευκαιρίες κάτω από το αντίπαλο καλάθι στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
10λεπτα: 18 -10, 14 – 07, 10 – 17, 10 – 13.
Στον αντίποδα, οι παίδες την Κυριακή στην «Τέντα» γεύτηκαν τη χαρά της νίκης απέναντι στον Άτλα με 41 – 38. Οι μικροί αθλητές του Ευκλή ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή τους Ηλία Στακιά ήταν μπροστά στο σκορ σε όλη την διάρκεια του αγώνα και κράτησαν την διαφορά που έχτισαν από την πρώτη περίοδο του αγώνα.

10λεπτα: 14 – 06, 11 – 10, 07- 12, 09 – 10. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου