Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΤΙΣ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

Εκδήλωση εξωστρέφειας τα «Street Relays»

ΤΟ ραντεβού για τους 2ους αγώνες σκυταλοδρομιών Δρόμου 4χ50 μ., 4χ100 μ., 4χ500 μ., 4χ2.500 μ. και 2χ5.000 μ. τα γνωστά σε όλους «Street Relays» οριστικοποιήθηκε χθες για τις 20 Μαρτίου, στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο «Elite» με συμμετοχή των διοργανωτών της εκδήλωσης που έχει πανελλαδική εμβέλεια. Η περσινή επιτυχία των «Street Relays» στην Καλαμάτα έχουν ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη και για την φετινή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί ξανά στους χώρους του Elite City Resort στην παραλία της Καλαμάτας.
Οι αγώνες των «Street Relays» Καλαμάτας γίνονται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και διοργανώνονται από τους αθλητικούς Συλλόγους της Καλαμάτας Α.Ε. Ερμής και Α.Ο. Ακρίτας.
Χορηγοί η Βίκος, η Renault, το Στοίχημα, η ΔΕΘ- Helexpo, η Novasports και στη Καλαμάτα το Elite.
Στη συνέντευξη Τύπου μίλησαν οι Αντωνία Μπούζα, Ανδρέας Ζαγάκος, Νίκος Μαλαπέτσας, Λευτέρης Πλακίδας, Πέτρος Παπαδόπουλος, Χαράλαμπος Καρακύκλας, Φίλιππος Χαμαργιάς, Ιωάννα Καραμήτρη, Τάσος Αργυρόπουλος, Δημήτρης Κουρεντζής, Αντώνης Παυλής.
Απ’ όλους τονίστηκε η κοινωνική διάσταση των αγώνων, αφού τα έσοδα που θα προκύψουν από τις συμμετοχές θα δοθούν στο ΚΕΦ.Ι.Α.Π.  Καλαμάτας, όπως και πέρυσι.
Επισημάνθηκε ακόμα πως δεν πρόκειται για ανταγωνιστική εκδήλωση, κι ότι σημασία έχει η συμμετοχή.
«Είναι ωραίο να υπάρχεις, αλλά ωραιότερο είναι να συνυπάρχεις» όπως ανέφερε ο αρχιμανδρίτης Φίλιππος, ενώ ο αναπληρωτής διευθυντής του Elite Νίκος Μαλαπέτσας τόνισε πως θα πραγματοποιηθεί και φέτος φιλανθρωπικό event σε συνεργασία με την Μητρόπολη και τα έσοδα θα δοθούν σε έχοντες ανάγκες.
Εύστοχα επισημάνθηκε από την Αντωνία Μπούζα, εντεταλμένη για τουριστικά θέματα στην Περιφέρεια, ότι τα «Street Relays» είναι εκδήλωση εξωστρέφειας, με κοινωνικό πρόσημο και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας.
Το ραντεβού της Κυριακής 20 Μαρτίου, στους χώρους Elite αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία συμμετοχής.


Θ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου