Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ Η «ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80»

Ματσάρα Καλαματιανών - Πατρινών
 στο κλειστό της Παραλίας!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ: «ΜΑΤΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ»

 
ΜΑΤΣΑΡΑ (εξ αναβολής) αύριο στο κλειστό της παραλίας, όπου οι «Λύκοι» του Χρήστου Δημητρακόπουλου υποδέχονται τους πετοσφαιριστές της ΑΕΠ Ολυμπιάς!
Στο ματς αυτό ο 7ος συναντά τον 8ο. Στην όγδοη θέση βρίσκεται η ομάδα της «Καλαμάτας ’80» και μια θέση πιο πάνω, στην έβδομη, η Ολυμπιάδα. Τις δυο ομάδες χωρίζουν δυο βαθμοί και εφόσον οι καλαματιανοί κερδίσουν ανεβαίνουν μια θέση πιο πάνω και μακρύτερη από τη ζώνη του υποβιβασμού…

Παναγιώτης Κακαλέτρης:
«Ματς στα μέτρα μας»
Ο νεαρός κεντρικός των «λύκων» Παναγιώτης Κακαλέτρης δήλωσε στη «Φ» πως μοναδικός στόχος για το αυριανό ματς είναι η νίκη!
«Φέτος κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Είμαστε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο και το σημερινό ματς είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το κερδίσουμε για να είναι πιο εύκολη η πορεία μας στο πρωτάθλημα.»
Όσο για την Ολυμπιάδα εξήγησε: «Είναι μια ομάδα που είναι στα μέτρα μας! Εάν παίξουμε συγκεντρωμένα και σύμφωνα με τις οδηγίες του προπονητή μας τότε θα έχουμε μια εύκολη νίκη!»
Στα αγωνιστικά, μοναδικός απόντας θα είναι ο τραυματίας Βαγγέλης Ντάκουρης, ενώ εντός πλάνων είναι και ο Νίκος Μανιατέας που ανάρρωσε από το κρυολόγημα που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα.
Το πρώτο σέρβις του αυριανού αγώνα θα γίνει στις 6 μ.μ. στο κλειστό της Παραλίας και διαιτητές θα είναι οι  Καψάσκης (α΄) και Σαραβελάκης (β).

Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου