Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Επιτυχής ο φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου «Συν τρέχουμε γα τη Ζωή» της ΚΕΔΕ

ΜΕ επιτυχία ολοκληρώθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου που διοργάνωσε η Κ.Ε.Δ.Ε. με στόχο τη συγκέντρωση φαρμακευτικού υλικού για τους πολίτες παραμεθόριων περιοχών.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Μαρτίου με πρωτοβουλία του Προέδρου της ΚΕΔΕ και δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, με αφετηρία το Δημαρχείο Αμαρουσίου και τερματισμό το κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του Δήμου Βριλησσίων.
Σκοπός του αγώνα ήταν η συγκέντρωση φαρμακευτικού υλικού το οποίο θα αποσταλεί σε παραμεθόριες περιοχές για την αρωγή ευπαθών συμπολιτών μας.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, εξέφρασε την ικανοποίηση του και  δήλωσε ότι όλοι οι φορείς που συμμετείχαν ένωσαν τις δυνάμεις τους για ένα κοινό σκοπό, την υποστήριξη ευπαθών ομάδων πολιτών και ιδιαίτερα αυτών που βρίσκονται στις παραμεθόριες περιοχές.
«Ως ΚΕΔΕ έχουμε ηθικό και κοινωνικό χρέος να ανταποκρινόμαστε ουσιαστικά και αποτελεσματικά στις ανάγκες των πολιτών, για αυτό και θα συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια με όλες μας τις δυνάμεις», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γ. Πατούλης.
Ο αγώνας που συνδιοργανώθηκε από τους Δήμους Αμαρουσίου και Βριλησσίων, είχε την υποστήριξη του Δήμου Πεντέλης και τη χορηγία της εταιρείας Takeda.
Παράλληλα με τον κυρίως αγώνα, πραγματοποιήθηκε αθλητική δραστηριότητα για παιδιά. Στα τελευταία 200 μ. πριν τον τερματισμό, έγινε αγώνας με πατίνι για τους μικρούς αθλητές.
Κατά την ολοκλήρωση του φιλανθρωπικού αγώνα πραγματοποιήθηκε απονομή βραβείων τόσο στους αθλητές που συμμετείχαν, όσο και στους φορείς και τους χορηγούς που συνέβαλλαν για την πραγματοποίηση του.
Η εταιρεία Takeda εκτός από τη χορηγία για τους συμμετέχοντες παρέδωσε, δια του εκπροσώπου της Ιωάννη Πετράκη, επιταγή αξίας 2.500 ευρώ και μεγάλη ποσότητα φαρμάκων τα οποία θα διατεθούν στους κατοίκους παραμεθόριων περιοχών.
Να σημειωθεί ότι το συντονισμό και την οργάνωση της εκδήλωσης είχε το γραφείο Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Αμαρουσίου, ενώ ενεργή ήταν η συμμετοχή της αντιδημαρχίας Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου καθώς και του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του δήμου Βριλησσίων.
Οι απονομές των βραβείων έγιναν από τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη, το δήμαρχο Βριλησσίων Ξ. Μανιατογιάννη, τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Βριλησσίων Α. Λύτρα και το δήμαρχο Πεντέλης Μελισσίων Δημήτριο Στεργίου – Καψάλη.
Ο Γιώργος Πατούλης απευθυνόμενος προς τον αργυρό ολυμπιονίκη κωπηλασίας Δ. Μούγιο υπογράμμισε ότι με την ενεργό συμμετοχή του στον αγώνα δίνει το λαμπρό παράδειγμα στους πολίτες που συνδράμουν για ένα τέτοιο φιλανθρωπικό σκοπό.
Την εκδήλωση που οργανώθηκε με τη πρωτοβουλία του Γ. Πατούλη, τίμησε και στήριξε ο εκπρόσωπος της Γ.Γ. Αθλητισμού, υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δ. Καρακάσης.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν η αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Αμαρουσίου Μαρία Ειρήνη Χαλιώτη, ο δημοτικός σύμβουλος και υπεύθυνος σε θέματα Παιδείας στο δήμο Αμαρουσίου Δημήτρης Καρλάφτης, καθώς και πλήθος αιρετών και εκπροσώπων φορέων της περιοχής.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την ομαλή διεξαγωγή και ασφάλεια του αγώνα εκφράστηκαν, στον Υποστράτηγο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Χ. Δραγατάκη, στο Διευθυντή της Τροχαίας Κηφισίας Ι. Δημητρακόπουλο, στη Διεύθυνση Τροχαίας Αγίας Παρασκευής, στο Α.Τ. Αμαρουσίου, στο Α.Τ. Βριλησσίων και στην ασφάλεια του Α.Τ Αμαρουσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου