Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΑΣ ΤΖΟΥΝΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

1 χρυσό, 5 αργυρά και 4 χάλκινα μετάλλια στο Τουρνουά Πέτρας

Το έχουν αποδείξει και στο παρελθόν, το απέδειξαν ξανά πρόσφατα, οι αθλητές και οι αθλήτριες του Αθλητικού Συλλόγου Τζούντο Καλαμάτας ανήκουν στα ψηλά! Στο Τουρνουά Πέτρας ο καλαματιανός σύλλογος κατέκτησε 10 μετάλλια, εκ των οποίων ένα χρυσό, πέντε αργυρά και τέσσερα χάλκινα μετάλλια αποδεικνύοντας στην πράξη τη σωστή δουλειά που γίνεται αλλά και τη δυνατότητα που υπάρχει για ένα λαμπρό αθλητικό μέλλον με τα μικρά και μεγάλα ταλέντα να παρουσιάζουν κάθε χρόνο καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο!
Ειδικότερα, χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Φύκιρης Περικλής, αργυρό μετάλλιο οι Κακαλέτρη Αγάπη, Παπουτσόγλου Ιωάννα, Ροδίτης Μιχάλης, Ροβολής Γιώργος και Φύκιρη Αγγελική και χάλκινα μετάλλια οι Μαρκάκη Βασιλική, Νικοπούλου Ηλέκτρα, Πουλοπούλου Αθανασία και Πουλόπουλος Τάσος.



Να σημειωθεί επίσης πως στο Τουρνουά Πέτρας που έγινε στο κλειστό μπάσκετ στην Πετρούπολη στις 20 Μαρτίου 2016, συμμετείχαν 400 αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα, με τον Καλαματιανό σύλλογο να παρουσιάζει μια από τις πολυπληθέστερες και μαχητικές αποστολές. Συγκεκριμένα στην Πετρούπολη βρέθηκαν 22 αθλητές και αθλήτριες από την Καλαμάτα, δέκα εκ των οποίων έκαναν με επιτυχία την παρθενική τους εμφάνιση σε επίσημους αγώνες!

Επόμενος σταθμός του καλαματιανού συλλόγου το «2ο Τουρνουά Αττικός» που θα γίνει στην Αθήνα την Κυριακή 10 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου