Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Από το Νο1 της Κρήτης στο γύρο των "16" αποκλείστηκε η 11χρονη Γκέρη Ασένοβα!

ΣΤΟ 3ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΕΩΣ 14 ΕΤΩΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ
ΣΤΟΥΣ «8» ΤΟΥ ΕΝΩΣΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΥΛΟΥΜΠΟΥ, ΓΚΕΡΗ ΑΣΕΝΟΒΑ ΚΑΙ ΝΤΥΛΑΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ήταν η παρουσία της 11χρονης αθλήτριας Γκέρη Ασένοβα του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας στο 3ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα που έγινε 9-11 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Α.Ο. Κυδωνιας στα Χανιά.

Η 11χρονη αθλήτριας Γκέρη Ασένοβα, αγωνίστηκε στο 3ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Κοριτσιών έως 14χρονών και παρόλη την διαφορά ηλικίας από τις αντίπαλες της, κατόρθωσε να φθάσει στον γύρο των "16" του τουρνουά. Εκεί αποκλείστηκε από το Νο1 της Κρήτης και «χάλκινη» νικήτρια του τουρνουά, Χαρίκλεια Βελιβασάκη, από το Ηράκλειο.
«Έχουμε εντοπίσει και δουλεύουμε με κάποια ταλέντα εδώ και μία διετία, η Γκέρη είναι ένα από αυτά, με την στήριξη των γονιών και του συλλόγου τα παιδιά αυτά μπορούν να πρωταγωνιστήσουν σε Πανελλήνιο επίπεδο. Ακολουθούν και άλλα παιδιά από τα φυτώρια που έχουν τεράστιες δυνατότητες αλλά αυτά θα φανούν σε 3-4 χρόνια, είμαστε όμως αισιόδοξοι, αρκεί να συνεχιστεί η καλή δουλειά» τονίζει ο προπονητής Χρήστος Χριστόπουλος, ο οποίος συνόδευσε την Γκέρη στη Κρήτη.

Στους «8» του Ενωσιακού στην Κεφαλονιά
Κουλουμπού, Ασένοβα, Παπανικολάου
Άκρως επιτυχημένες ήταν οι εμφανίσεις του αθλητών και αθλητριών του καλαματιανού ομίλου και στο 3ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης που διεξήχθη 2 με 3 Ιουλίου στον Κεφαλληνιακό Όμιλο Αντισφαίρισης.
Εκεί ο Ο.Α. Καλαμάτας συμμετείχε με 8 αθλητές και εξ αυτών κορυφαίες ήταν οι επιδόσεις των Αγγελική Κουλουμπού, Γκέρη Ασένοβα και Ντύλαν Παπανικολάου, οι οποίοι έφτασαν στους «8» της διοργάνωσης.
Η Αγγελική Κουλουμπού  στην κατηγορία Κ14, η Γκέρη Ασένοβα στην Κ12 και ο Ντύλαν Παπανικολάου στην Α12.
Στους «16» έφτασαν οι Στέλλα Ρήγα (Κ12), Θεοδώρα Σούμπλη (Κ12) και Γιώργος Τσούκλερης (Α14) και στους "32" ο Μιχάλης Σούμπλης (Α12) και ο Έκτορας Παπανικολάου (Α12).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου