Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Πρώτο μέλημα για τη Θύελλα Χαρακοπιού ο χρόνος στα παιδιά της Ακαδημίας!

ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΚΟΘΟΣ: «ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ 
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΤΟΧΟ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ 
ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ»


ΠΡΩΤΟ μέλημα για τη Θύελλα Χαρακοπιού τη φετινή χρονιά θα είναι να δώσει ευκαιρίες στα νεαρά παιδιά που αναδεικνύει η Ακαδημία που δημιουργήθηκε πέρυσι. Σε ό,τι αφορά στο πρωτάθλημα, όπου την περσινή σεζόν συμμετείχε στην Β΄ Κατηγορία και είχε τερματίσει στην δεύτερη θέση στον Β΄ όμιλο και έτσι διεκδίκησε την άνοδό της σε αγώνα μπαράζ απέναντι στον ΠΑΟ Καλού Νερού, από τον οποίο ωστόσο έχασε με 3-0.
Για τη νέα χρονιά, η προετοιμασία έχει ήδη ξεκινήσει από τις 16 Αυγούστου και άπαντες στην ομάδα δηλώνουν αισιόδοξοι.
Ένας αθλητής που φορά τη φανέλα από την εποχή της επαναδραστηριοποίησης της ομάδας το 2010, ο Θανάσης Σκόθος, μιλά σήμερα στη «Φ» για τη νέα σεζόν, την ομάδα και τους στόχους που έχουν τεθεί για το νέο πρωτάθλημα…
«Στόχος της ομάδας φέτος είναι το καλό ποδόσφαιρο και η συμμέτοχη των μικρότερων ηλικιακά παιχτών από την ακαδημία που δημιουργήθηκε πέρυσι.»
Αναλογιζόμενοι δε την περσινή συμμετοχή της ομάδας στα μπαράζ, στο ερώτημα κατά πόσο ο πήχης έχει μπει και πάλι ψηλά ή διαφοροποιείται, ο Θανάσης Σκόθος μας είπε: «Όπως πέρυσι έτσι και φέτος δεν βάζουμε συγκεκριμένο στόχο, απλά βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ενώ για την πρεμιέρα με τον ΑΣ Φυτειάς και τον Όμιλο είπε «Για την πρεμιέρα θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Όσο για τον όμιλο υπάρχει η Μεθώνη με μεγάλη εμπειρία από παραπάνω κατηγορίες και έχει ένα πολύ καλό υλικό που πιστεύω ότι την καθιστά ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Μαζί της θα υπάρχουν άλλες δύο με τρεις ομάδες που θα παλέψουν για τον τίτλο.»
Στα διοικητικά, το Δ.Σ. δεν έχει αλλαγές, παραμένει το ίδιο και μάλιστα λαμβάνει ψήφο εμπιστοσύνης και από τους αθλητές της ομάδας, αφού όπως διαβεβαιώνει και ο Θανάσης Σκόθος «Όλοι οι παίκτες είμαστε πολύ ευχαριστημένοι καθώς μας παρέχουν και με το παραπάνω ότι χρειαζόμαστε!»
Να θυμίσουμε ότι την διοίκηση πλαισιώνουν και φέτος οι: Χρηστός Μπιλαντέρης, Ηλίας Πανταζόπουλος, Ηλίας Καραμπίνης, Νίκος Λιγουδιστιάνος, Νίκος Γιαννούκος, Παντελής Βασιλογιαννακόπουλος και Αδάμ Βασιλογιαννακόπουλος

Κόουτς, μεταγραφές και ρόστερ
Προπονητής στην ομάδα είναι ο Παντελής Τσιγαρίδης.
Οι μεταγραφικές κινήσεις που έχουν πραγματοποιήσει οι παράγοντες της ομάδας είναι μόλις δυο, καθώς παράλληλα έχουν ανανεώσει τις συνεργασίες τους με τους παίκτες που αποτέλεσαν το ρόστερ και την περσινή περίοδο. Συγκεκριμένα, τα νέα αποκτήματα του συλλόγου είναι οι Βασίλης Κουτσολίας από τον Ακρίτα Κορώνης και Βαγγέλης Βασιλόβιτς από την ΑΕΚ Καλαμάτας.
Έτσι το ρόστερ αποτελούν οι: Αποστολής Στασινόπουλος, Μιχάλης Στασινόπουλος, Γιάννης Κυριακάκης, Ελίσιον Σαμπάνι, Χρήστος Σαμπάνι, Φώτης Κουφόγιωργας, Γιώργος Στασινόπουλος, Βασίλης Κουτσοιλίας, Βαγγέλης Βασιλόβιτς, Θανάσης Σκόθος, Γιώργος Σκόθος, Γιάννης Μαρκάκης, Κώστας Βασιλόπουλος, Παναγιώτης Βασιλογιανακόπουλος, Κώστας Τσάλα, Λάντι Τσάλα, Κώστας Σκούρας, Γιώργος Σακκάς, Χρήστος Κούκος και Γιώργος Ορφανός.


Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου