Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Φινάλε σεζόν με εξετάσεις για μαύρες ζώνες και dan

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ Ο ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΜΠΟΥΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟΚΥΟ ΤΟ 2020● ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΑΣ: «ΣΤΟΧΟΣ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΛΑΣΑΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ»● ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΜΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΡΑΤΕ

ΜΙΑ άκρως εποικοδομητική και επιτυχημένη χρονιά με πολλές διακρίσεις στα Πελοποννησιακά και τα Πανελλήνια  πρωταθλήματα και Κύπελλα που διεξήχθησαν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, ολοκλήρωσε πριν από λίγες ημέρες ο Παμμεσσηνιακός Αθλητικός Σύλλογος Καράτε με τις εξετάσεις για Μαύρη Ζώνη και  «Νταν».
Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Παμμεσσηνιακού επέδειξαν έντονο ζήλο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και οι κόποι όλων στο σύλλογο ανταμείφθηκαν. Η αρχή των εξετάσεων έγινε στα τέλη του Ιούνη όπου προήχθησαν στην επόμενη ζώνη όσοι αθλητές είχαν από άσπρη έως και πορτοκαλή ζώνη, στα τέλη Ιουλίου έδωσαν για τον επόμενο βαθμό οι κάτοχοι πράσινης ζώνης μέχρι και μοβ, για να έρθουμε στα μέσα του Αυγούστου με τους πιο προχωρημένους αθλητές του Παμμεσσηνιακού να εξετάζονται για τη Μαύρη ζώνη.
Οι αθλητές και οι αθλήτριες που διεκδίκησαν και κατόρθωσαν να πάρουν τη Μαύρη ζώνη είναι οι ακόλουθοι:
Κακούνης Περικλής, Κατερινόπουλος Νικόλαος, Κατερινοπούλου Ηλιάνα, Κοτσομύτης Αναστάσιος, Μάγερας Αθανάσιος, Μπακάκη Δήμητρα , Οικονομόπουλος Παναγιώτης, Χασανάκος Αναστάσιος.
Ενώ το πρώτο «Νταν» Μαύρη ζώνη κατέκτησαν οι: Αποστολόπουλος Δημήτριος, Ζόμπολας Γεώργιος και Χρονάς Νικόλαος
Την Εξεταστική Επιτροπή αποτέλεσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας και Ομοσπονδιακός Εξεταστής dan, Ευθύμιος Μπούρας και οι εκπαιδευτές του Παμμεσσηνιακού Α.Σ., Ιωάννης και Ευάγγελος Μπούρας.

Η παραμονή στην κορυφή
πιο δύσκολη από την κατάκτησή
Μετά το πέρας των εξετάσεων ο πρόεδρος του Συλλόγου Αντώνης Γιουρτούμας δήλωσε: «Η κατάκτηση της Μαύρης ζώνης είναι ένα κοπιαστικό αλλά και πολύτιμο ταξίδι προς την βελτίωση  του ασκούμενου σε ψυχή, σώμα και πνεύμα. Πλέον, οι αθλητές καλούνται να πράξουν κάτι πιο δύσκολο από το να κατακτήσουν μια κορυφή, να παραμείνουν σε αυτήν».


Δικαίωση η είσοδος του Καράτε στους
Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο το 2020
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο «αρχιτέκτονας» του Παμμεσσηνιακού κ. Ευθύμιος Μπούρας: «Έχω τη χαρά και την τιμή να επιβραβεύω τους κόπους των αθλητών του συλλόγου μας που μόχθησαν και επέμειναν τα προηγούμενα χρόνια μπροστά στο όραμα της κατάκτησης της ύψιστης μαχητικής τέχνης που λέγεται Καράτε», ενώ στη συνέχεια τόνισε πως, «Πολλοί θα ήθελαν να έχουν μαύρη ζώνη στο Καράτε, αλλά λίγοι είναι αυτοί που διαθέτουν τα προσόντα και τις αρετές, που να τους δίνουν την υπομονή και την επιμονή για να κατακτήσουν το στόχο τους».
Ο κ. Μπούρας έκλεισε υπογραμμίζοντας πως «Μια αδικία χρόνων έρχεται να αποκατασταθεί με την είσοδο του Καράτε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο το 2020, ο Σύλλογος μας που το 2017 συμπληρώνει  40 χρόνια στην τέχνη της αυτοάμυνας είναι πανέτοιμος από καιρό να πρωταγωνιστήσει και στους επόμενους μεγάλους στόχους που έρχονται με την είσοδο του Καράτε στο Ολυμπιακό πρόγραμμα».

Στόχος τα καλά πλασαρίσματα στα
Πανελλήνια και είσοδο στην Εθνική ομάδα
Τέλος, το λόγο πήρε ο εκπαιδευτής Ιωάννης Μπούρας, επισημαίνοντας πως: « Η πραγματικότητα για τους μυημένους στο άθλημα είναι πως το Καράτε δεν σταματά, αλλά ξεκινά στη Μαύρη ζώνη.
Οι αθλητές /τριες έχουν φθάσει πλέον στο επίπεδο να απολαμβάνουν περισσότερο  τις προπονήσεις και να μπαίνουν στην ουσία των ασκήσεων και των μηνυμάτων τους. Η νέα σεζόν θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 5 του Σεπτέμβρη και προμηνύεται μια υπέροχη χρονιά με πολλές εκδηλώσεις και εκπλήξεις καθώς ο Σύλλογός μας θα συμπληρώσει τα 40χρόνια. Πιο ανανεωμένοι και ώριμοι από ποτέ θα διεκδικήσουμε καλά πλασαρίσματα των αθλητών μας στα Πανελλήνια πρωταθλήματα και την είσοδο τους στην Εθνική ομάδα».


Εγγραφές και μαθήματα
από τις 5 Σεπτέμβρη
Τέλος, ο Παμμεσσηνιακός Αθλητικός Σύλλογος Καράτε ανακοινώνει πως οι εγγραφές και τα μαθήματα πρόκειται να ξεκινήσουν την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις του συλλόγου που βρίσκονται, Φιλελλήνων και Ομήρου 6, δίπλα στο κολυμβητήριο και να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 27210 20640 από τις 5 μ.μ. έως τις 11μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου