Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ Α΄ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Παιχνίδι για γερά νεύρα με τον
ΑΟΚ να κερδίζει 1-0 την Ανδρούσα


Παιχνίδι για γερά νεύρα εκτυλίχθηκε στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Α΄ Τοπικής Μεσσηνίας στο γήπεδο Κυπαρισσίας, όπου η τοπική ομάδα μετά από δυνατό αγώνα και μάχη πήρε το πολυπόθητο πρώτο τρίποντο της χρόνιας με 1-0, μόλις λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα. Μετά το τέλος του αγώνα σημειώθηκαν μικροεπεισόδια όταν προκλήθηκαν παίκτες της Κυπαρισσίας με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μικρή συμπλοκή και αρκετές διαμαρτυρίες των φιλάθλων…


ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Στο πρώτο 45λεπτό οι δύο ομάδες στήθηκαν επάξια στον αγωνιστικό χώρο με ευκαιρίες στο 23ο και 34ο λεπτό για τους γηπεδούχους αλλά και την σωτήρια επέμβαση του Λαμπρόπουλου κάτω από τα δίχτυα που έσωσε την εστία του ΑΟΚ τουλάχιστον 5 φορές!
Ο ρυθμός ήταν μέτριος με επιθετικές κινήσεις από την πλευρά της Ανδρούσας στο 29ο λεπτό και στο 42ο λεπτό, χωρίς όμως να τελεσφορήσουν, με πρωταγωνιστές τους Βαβαρούτσο και Βιδάκη και την βοήθεια Κωτσάκη, ενώ ιδιαίτερης αναφοράς χρίζει η παρουσία του Καλογερόπουλου που έπαιξε με πάθος. Οι γηπεδούχοι είχαν όμως την κατοχή μπάλας με Μπακόπουλο και Βασιλόπουλο, χωρίς όμως να ξεφύγει από την μεγάλη περιοχή.

Στην επανάληψη … «έπεσαν» κίτρινες κάρτες. Το ματς κύλησε με αρκετά φάουλ κοντά στο κέντρο, ενώ οι αρχηγοί των δύο ομάδων, ο έμπειρος Ανδρουτσής (ΑΟΚ) και ο Βλαχόπουλος (Ανδρούσας) επεδίωξαν το καλύτερο.
Ο ΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε το πλεονέκτημα της έδρας και δημιούργησε ευκαιρίες με τον Κωσταντόπουλο και το νέο απόκτημα της ομάδας τον νεαρό Τριανταφύλλη κι έτσι στο 86ο λεπτό μετά από φάουλ και ενώ η μπάλα κυλούσε μεταξύ Πετρόπουλου και Μπακόπουλου, ο Τσίτσος με ευθύ βολέ και δίχως δισταγμό την έστειλε στα δίχτυα «γράφοντας» το πρώτο και μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, με το οποίο επισφραγίστηκε η χθεσινή πρώτη «μάχη» της χρονιάς.
Μετά την λήξη, επικράτησε ένταση με τον Βασιλόπουλο να δέχεται προκλήσεις, επενέβη ο προπονητής της Ανδρούσας με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μικρή συμπλοκή εντός του αγωνιστικού χώρου. Μέλη του Δ.Σ. του ΑΟ Κυπαρισσίας έσπευσαν να χωρίσουν τους εμπλεκόμενους. Αξίζει να σημειωθεί πως οι φίλαθλοι ήταν εξαγριωμένοι και από την πύλη του αγωνιστικού χώρου μιλούσαν για προκλητική στάση των φιλοξενουμένων. Κλίμα που ευτυχώς γρήγορα αποφορτίστηκε .

● Διαιτησία: Ψηλοπαναγιώτης Κ., Γεωργαντάς Χ., Ρέκκας Η.
ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Λαμπρόπουλος Ακης, Ανδρουτσής Στ., Γιαννόπουλος, Μπακόπουλος, Τσίτσος, Δημητρουλόπουλος, Μανδραπήλιας, Πετρόπουλος, Βασιλόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Τριανταφύλλης, Ζαφείρης (75' ).
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Κωτσάκης, Βαβαρούτσος, Βασιλογιαννακόπουλος, Γεωργιόπουλος, Βλαχόπουλος, Πιχιγιόνι, Καλογερόπουλος, Μαραγκούλιας, Βιδάκης, Κάλλας.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ


Ανδρούσα: Εχθρικό κλίμα

Η ανάρτηση της Ανδρούσας αργότερα το βράδυ έκανε λόγο για εχθρική συμπεριφορά επικαλούμενη την παρουσία εκπροσώπου αθλητικού site.
«Ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Α΄ Τοπικής σήμερα (σ.σ. χθες) με την ομάδα μας να γνωρίζει την ήττα από την Κυπαρισσία με 1-0 στο 90΄. Συγχαρητήρια στον ΑΟΚ για τη νίκη αλλά και στη διαιτησία του κ. Ψηλοπαναγιώτη και των βοηθών.
Δυστυχώς, όμως, το αθλητικό πνεύμα φαίνεται να μην έφτασε σήμερα στην Κυπαρισσία, καθώς καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα υπήρχε εχθρικό κλίμα με αποκορύφωμα στη λήξη να εισέλθουν παράγοντες αλλά και "φίλαθλοι" στον αγωνιστικό χώρο και να επιτεθούν στους παίχτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, με αποτέλεσμα το γήπεδο να γίνει ρινγκ.
Επικαλούμαστε τη μαρτύρια του δημοσιογράφου Νίκου Κοζομπόλη που ήταν παρόν και αποθανάτισε με το φακό του όλα τα γεγονότα.
Εμείς σαν ΔΣ θα κάνουμε τα πάντα να τύχει ο ΑΟΚ της καλύτερης φιλοξενίας στο δεύτερο γύρο.

Υ.Γ. Ελπίζουμε ο κόσμος που συνόδευε την ομάδα μας και έτυχε της ίδιας αντιμετώπισης να το έχει ξεχάσει.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου