Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Στα "μελανόλευκα λάμπει" το αστέρι της Θεόνης Ζέρβα


Το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Α.Σ. ΠΑΟΚ ανακοίνωσε χθες την απόκτηση της διεθνούς αθλήτριας με καταγωγή από την Καλαμάτα, Θένιας Ζέρβα.
Η 19χρονη με καταγωγή από την Καλαμάτα, παρά την ηλικία της, διαθέτει μεγάλη εμπειρία από την Α' Εθνική καθώς έχει αγωνιστεί ήδη στο παρελθόν σε Γλυφάδα και Εργοτέλη.
Είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές Ομάδες ενώ πλέον καλείται και στην αποστολή της Εθνικής Γυναικών. Η Ζέρβα είναι αριστεροπόδαρη και αγωνίζεται με ευχέρεια τόσο σαν μπακ όσο και σαν χαφ.
Διαβάστε παρακάτω τις πρώτες δηλώσεις της καλαματιανής ποδοσφαιρίστριας, σαν παίκτρια του ΠΑΟΚ στο acpaok.gr:
Είναι ο ΠΑΟΚ η μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας σου;
«Ναι φυσικά. Είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που μου έχει συμβεί. Δεν είναι εύκολο να πάρεις μια τέτοια απόφαση. Οι απαιτήσεις στον ΠΑΟΚ που είναι πρωταθλητής, είναι πολύ μεγαλύτερες».
Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ομάδα;
«Το κλίμα της ομάδας είναι πολύ ευχάριστο. Τα περισσότερα κορίτσια τα γνωρίζω και από την Εθνική. Το ήξερα πως θα μου αρέσει στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής έχει μεγάλη διάθεση να μας βοηθήσει να εξελιχθούμε και ατομικά αλλά και σαν ομάδα . Οι προπονήσεις είναι υψηλού επιπέδου και έντασης και αυτό θα φανεί και στο γήπεδο.»
● Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι για τη φετινή σεζόν;

«Θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα, γιατί αξίζει να βρίσκεται στην κορυφή. Επίσης είναι πολύ σημαντικό για μένα να αποδώσω όσο καλύτερα μπορώ ατομικά, να σκοράρω και γενικά κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για το καλό του συνόλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου