Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

ΣΤΙΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΣΤΟ ΚΓ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Αφιερωμένη στην μικρή Κατερίνα η φετινή
χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ρυθμικού Ομίλου Καλαμάτας

ΚΑΛΕΣΜΕΝΕΣ Η ΧΑΛΚΙΝΗ OΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΙΔΝΕΫ ΕΥΑ ΧΡΙΣΤΟΥΔΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ Σ.ΦΙ.Γ.Α. ΙΩΑΝΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΤΗΝ τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίας για την χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ρυθμικού Ομίλου Καλαμάτας μας, που φέτος έχει έντονο συναισθηματικό στοιχείο καθώς ξεχωρίζει για δυο λογούς.
Πρωτίστως είναι αφιερωμένη στην μνήμη της μικρής Κατερίνας, αθλήτριας του τμήματος Αρφαρών, που έφυγε από κοντά μας άδικα και πολύ νωρίς…
Οι άνθρωποι του συλλόγου δεν ξεχνούν και στη μνήμη της αφιερώνουν την εφετινή χριστουγεννιάτικη γιορτή. 

Μάλιστα η αγωνιστική ομάδα και τα μεγάλα κορίτσια των Αρφαρών, στο τμήμα όπου ανήκε και προπονείτο η μικρή Κατερίνα, θα παρουσιάσουν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιεί την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 6 μ.μ. στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο της Καλαμάτας, όπου οι αθλήτριες όλων των τμημάτων του Ρ.Ο.Κ. (Καλαμάτα, Αρφαρά και Χαρακοπιό) θα παρουσιάσουν τα προγράμματά τους και ειδικότερα η πολυπληθής αγωνιστική ομάδα τα ατομικά της προγράμματα, υπό το βλέμμα της προπονήτριάς τους Χριστίνας Μανέτα και της συνεργάτιδάς της Κατερίνας Κολοβού, καθώς και της δασκάλας μπαλέτου (στο αγωνιστικό τμήμα) Βάσιας Αναγνωστοπούλου.

«Περίπου 140 παιδικά χαμογέλα θα γεμίσουν το στάδιο και σας περιμένουμε όλους κοντά μας την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας στην παραλία στην γιορτή μας όπου θα υπάρχει και το ημερολόγιο του συλλόγου μας...» δήλωσε στη «Φ» η προπονήτρια του συλλόγου, Χριστίνα Μανέτα.

Καλεσμένες στην φετινή γιορτήδυο σπουδαίες κυρίες της γυμναστικής

Η χάλκινη Ολυμπιονίκη του Σύδνεϋ στο ομαδικό και πρόεδρος του συλλόγου Σ.ΦΙ.Γ.Α. Εύα Χριστουδούλου και η συμμετέχουσα στους Ολυμπιακούς του Ρίο στο ομαδικό, 19χρονη αθλήτρια του Σ.ΦΙ.Γ.Α., Ιωάννα Αναγνωστοπούλου, είναι καλεσμένες στην φετινή γιορτή στο πλαίσιο της οποίας θα παρουσιάσουν θα παρουσιάσουν δυο ξεχωριστά προγράμματα, ένα η καθεμιά, συμμετέχοντας ενεργά στην εκδήλωση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου