Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

ΜΕ 54-41 ΝΙΚΗΣΕ Η «ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80» ΤΟΝ ΑΚΑΔΗΜΟ ΣΤΗΝ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Οι Παίδες έκαναν το πρώτο βήμα
για τα προκριματικά του Πανελληνίου!

ΚΟΡΟΓΩΝΑΣ: «ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ




ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ξεκίνησε στην β΄ Φάση του Παιδικού πρωταθλήματος ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ η ομάδα της «Καλαμάτας ’80» που κέρδισε με 54-41
Οι παίκτες της «Κ80» κέρδισε με μεγάλη διαφορά που πήραν στα τρία από τα τέσσερα δεκάλεπτα του αγώνα, με τον Ακάδημο να αντιδρά ουσιαστικά και μόνον στο τρίτο δεκάλεπτο.
Δεκάλεπτα: 19- 3, 16-9, 9-22, 10- 7.
«ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80» (ΚΟΡΟΓΩΝΑΣ): Ταβουλαρέας, Ηλιόπουλος, Γιαννακόπουλος 3, Πετρόπουλος 5, Μπουγάς 12, Δημόπουλος 7 (1 τρ.), Βίγκος, Τασσόπουλος, Μπουφέας 8, Μπούνας, Πατικόπουλος 15, Τσιλίκας 2.
Στην ομάδα του Παιδικού της «Καλαμάτα ’80» αγωνίζονται οι Πετρίδης, Σμυρνής, Γεωργουλάκος, Μουτεβελής και Αβδάλας.
ΑΚΑΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Φ. Τσόπελας): Καραγγελής , Φωτεινάκης, Αντωνόπουλος 2 , Χριστοφιλόπουλος 5 (1 τρ.), Καραγγελής Ν. 10, Διαμαντόπουλος 22 (2 τρ.), Κατσιαριμπας, Πράττης, Μπούζας 2, Μπούτος.
Αποτελέσματα -1ης αγωνιστική
ΑΟ «Καλαμάτα ’80» - ΑΠΣ Ακάδημος      54-41
ΑΟ Μονεμβάσια Κάστρο - ΚΟΜ Πελασγός        39-63
Φιλαθλητικός ΓΣ -ΑΣ Τριφυλίας       56-55
Επόμενη -2η αγωνιστική
ΚΟΜ Πελασγός - ΑΟ «Καλαμάτα 80»
ΑΣ Τριφυλίας - ΑΟ Μονεμβάσια Κάστρο
ΑΠΣ Ακάδημος - Φιλαθλητικός ΓΣ

«Στόχος να είμαστε πρωταγωνιστέςστο παιδικό πρωτάθλημα

Για την επιτυχία των μικρών αθλητών του μίλησε στη «Φ» ο κ. Κορογώνας φανερά ευχαριστημένος από το θετικό ξεκίνημα ενός δεύτερου στην ουσία πρωταθλήματος για την παιδική ομάδα της «Κ80» όπου η συμμετοχή της αποτελεί πέρα από παράδοση και ζητούμενο κάθε σεζόν.
«Όπως κάθε χρόνο στόχος μας είναι να είμαστε πρωταγωνιστές στο παιδικό πρωτάθλημα και να πηγαίνουμε στα προκριματικά του πανελλήνιου» είπε αρχικά και συνέχισε: «Η Β΄ Φάση έχει 10 αγωνιστικές, είναι ένα δεύτερο πρωτάθλημα για την παιδική ομάδα, πιο ανταγωνιστικό από την Α΄ φάση και με πιο καλούς αντίπαλους. Αυτό είναι πολύ καλό για την ομάδα μας και για τις υπόλοιπες βέβαια, γιατί τα παιδία έχουν περισσότερες αγωνιστικές παραστάσεις, με μεγαλύτερο ανταγωνισμό, με αποτέλεσμα την αγωνιστική βελτίωση!»
Επαινετικός για τους παίκτες ήταν ο Αλέξης Κορογώνας, ο οποίος αναφερόμενος στη νέα φουρνιά «λύκων» είπε: «Η παιδική ομάδα είναι μια νέα φουρνιά και σε γενικές γραμμές έχει δημιουργηθεί ένα καλό σύνολο.»
Εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν και φτάσουν στα προκριματικά του πανελληνίου τότε ο στόχος είναι ξεκάθαρος: «Στα προκριματικά τα πράγματα είναι πάντα δύσκολα για εμάς. Πάμε πάντα για ό,τι καλύτερο μπορούμε, αλλά ο ανταγωνισμός και η δυσκολία είναι μεγάλη μιας και παίζουμε ακόμα και με παιδικές ομάδες από Συλλόγους της Α1, όπως είναι οι Προμηθέας Πατρών, Απόλλων Πατρών, Δόξα Λευκάδας και άλλοι.».

Υποστήριξη από φίλους


Στα χαμόγελα και τις χαρές ήρθε να προστεθεί και μια σημαντική υποστήριξη με την προσφορά αθλητικού υλικού από δυο φίλους της καλαθοσφαίρισης και του Συλλόγου, τους οποίους βεβαίως οι «λύκοι» ευχαρίστησαν θερμά και δημόσια: «Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Νικολόπουλο και τον κ. Παπαδάκο για την ευγενική χορηγία στην παιδική μας ομάδα.»


Σ.Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου