Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

«Χρυσή» η Νίκη Αθανασοπούλου, «χάλκινοι» Αποστόλης Αλεξίου, Φραντζέσκα Σπυροπούλου, Ελένη Μαρώση και Γιάννης Τομάζος!


ΟΥΤΕ ένα, ούτε δυο αλλά πέντε μετάλλια και εννέα πέμπτες θέσεις ήταν ο απολογισμός από τη συμμετοχή των αθλητών και των αθλητριών ΑΓΣ Ταεκβοντό Καλαμάτας στο Πανελλήνιο Κύπελλο που έγινε 25, 26 και 27 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό στάδιο πάλης στα Άνω Λιόσια. 

Οι καλαματιανοί αθλητές του Ταεκβοντό κατέκτησαν ένα χρυσό και πέντε χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας του συλλόγου.

Ειδικότερα, την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο που τη συνοδεύει κατέκτησε η Νίκη Αθανασοπούλου κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση στην κατηγορία των γυναικών, ενώ τα χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές Αλεξίου Αποστόλης στην κατηγορία των ανδρών, Φραντζέσκα Σπυροπούλου και Ελένη Μαρώση στην κατηγορία των Κορασίδων και τέλος ο Γιάννης Τομάζος στην 2plκατηγορία των παίδων.

Πολύ καλά ήταν τα πλασαρίσματα των Γιάννη Δημητρακόπουλου, Μαρίας Τομάζου, Γιώργου Σκόκου, Καλλιόπης Κορωνιού, Ηλία Σακκά, Δημήτρη Μιχόπουλου, Στράτου Τσακπινέλλη, Μαριάνας Τσακπινέλλη και Θεόδωρου Τσακπινέλλη, οι οποίοι κατετάγησαν στην πέμπτες θέση των κατηγοριών τους.


Τους αθλητές στα Άνω Λιόσια συνόδευσαν ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γιώργος Παναγιωτόπουλος, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Φωτάκη Αναστασία και ο προπονητής Χαράλαμπος Μαντάς.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου