Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Προσέφεραν 1.740 ευρώ σε
17 οικογένειες πλημμυροπαθών

ΤΟ ΠΟΣΟ των 1.740 ευρώ συγκεντρώθηκε τον φιλικό αγώνα μπάσκετ που διεξήχθη τον περασμένο Νοέμβριο στο Κλειστό Γυμναστήριο του Εθνικού Σταδίου Παραλίας, μετά από πρωτοβουλία του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Μεσσηνίας και Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας. Οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν παρουσία πλήθος κόσμου που στήριξε με την παρουσία του και την αγορά λαχνών την εκδήλωση και για την ιστορία να αναφέρουμε πως νικήτρια είχε αναδειχθεί η ομάδα των Δικηγόρων με σκορ 47-44.

Από τον αγώνα αυτό συγκεντρώθηκε το συγκεκριμένο ποσό και μοιράστηκε σε 17 οικογένειες πλημμυροπαθών, η επιλογή των οποίων έγινε βάσει οικονομικο-κοινωνικών κριτηρίων μέσω του αρχείου που διατηρεί η Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου.
Στην ανάδειξη του προβλήματος της αποκατάστασης των πλημμυροπαθών συμπολιτών μας εστιάζουν στην σχετική ανακοίνωσή τους πρόεδρος και γραμματέας, Β. Κουτραφούρης και Β. Κανάκης, αντίστοιχα, του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Μεσσηνίας:
«Σήμερα (σ.σ. χθες) το πρωί, στα γραφεία της Διεύθυνσης Πρόνοιας του Δήμου Καλαμάτας, ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Μεσσηνίας και ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας προσέφεραν ως οικονομική ενίσχυση το ποσό των 1.740 ευρώ σε 17 οικογένειες πλημμυροπαθών συμπολιτών μας.
Η επιλογή των οικογενειών έγινε βάσει οικονομικοκοινωνικών κριτηρίων μέσω του αρχείου που διατηρεί η Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου.
Υπενθυμίζουμε πως το άνωθι ποσό συγκεντρώθηκε από τον φιλικό αγώνα μπάσκετ που διεξήχθη το Νοέμβριο μετά από πρωτοβουλία των δύο Συλλόγων.
Εκ μέρους του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Μεσσηνίας ευχαριστούμε θερμά όλους όσους στήριξαν το εγχείρημα το οποίο πέραν της άμεσης μικρής οικονομικής ενίσχυσης, είχε και συμβολικό χαρακτήρα με στόχο την ανάδειξη του προβλήματος της αποκατάστασης των πλημμυροπαθών συμπολιτών μας.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου