Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Βλάσσης και Δροσινός υποψήφιοι για Δ.Σ., Ε.Ο.Ε. και Εξελεγκτική Επιτροπή

  • ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ Ε.Ο.ΠΕ. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
  • ΔΡΟΣΙΝΟΣ: «ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΕΪ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ»

ΔΥΟ Καλαματιανοί παράγοντες της πετοσφαίρισης βρίσκονται μεταξύ των υποψηφίων που επικυρώθηκαν κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της ΕΟΠΕ εν όψει των εκλογών του Σαββάτου (17/12).
Οι Κώστας Βλάσης («Καλαμάτα ’80») και Χρήστος Δροσινός (Γ.Ε. Μεσσηνίας) που ως γνωστόν στηρίζουν την υποψηφιότητα του Γιάννη Στουραϊτη και τον συνδυασμό «Πρώτα το βόλεϊ».
Ο πρόεδρος της ΕΣΠΕ Πελοποννήσου, μέλος Δ.Σ. Ε.Ο.ΠΕ. και υπεύθυνος τμημάτων πετοσφαίρισης του σωματείου Α.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80, Κώστας Βλάσσης και ο εκπρόσωπος του Σωματείου Γυμναστική Εταιρεία Μεσσηνίας και εκ των ιδρυτικών μελών του ΑΣ Καλαμάτα Βόλεϊ, Χρήστος Δροσινός, συντάσσονται με τον μέχρι πρότινος αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας υπογραμμίζοντας πως οι Ενώσεις και τα Σωματεία θα πρέπει να ανακτήσουν τον κυρίαρχο ρόλο τους.
Ο μεν Βλάσης θέτει εκ νέου υποψηφιότητα για τακτικό μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ και για αναπληρωματικός εκπρόσωπος στην Ε.Ο.Ε. και ο δε Χρήστος Δροσινός βάζει υποψήφιος για αναπληρωματικό μέλος εξελεγκτικής επιτροπής.

«Σημαντικό να βγει διοίκηση
για το Βόλεϊ και τα Σωματεία»
« Το σημαντικότερο είναι να βγει διοίκηση για το βόλεϊ και τα σωματεία» δήλωσε εξ αρχής ο Χρήστος Δροσινός και αναφερόμενος στη δική του συμμετοχή, τους στόχους και το όραμα που μοιράζεται με τον συντοπίτη και ομοϊδεάτη του για μια νέα ηγεσία πιο κοντά στα σωματεία μέλη της, Κώστα Βλάση, τον οποίο βεβαίως και στηρίζει, είπε: «Με τη συμμέτοχη μου στηρίζω το Κώστα Βλάσση, που είναι πολλά χρόνια στο χώρο και γνωρίζει πάρα πολλά για βόλεϊ.»
Παράλληλα, ο εκπρόσωπος της ΓΕΜ σχολιάζει θετικά, σήμερα στη «Φ», το κλίμα που επικρατεί εν όψει των εκλογών της Ομοσπονδίας: «Το κλίμα είναι πολύ καλό και είναι ώρα να βγει η νέα διοίκηση  της ΕΟΠΕ κάτι που δεν έγινε τις προηγούμενες εκλογές με τις πολλές υποψηφιότητες.
Η νέα διοίκηση δεν ξέρω τι αλλαγές μπορεί να φέρει άλλα ελπίζω να λύνει τα προβλήματα των ομάδων του πρωταθλήματος.
Τα προβλήματα που ταλανίζουν τον χώρο σύμφωνα με τον κ. Δροσινό εντοπίζονται περισσότερο στην Περιφέρεια: «Η νέα διοίκηση πρέπει να βοηθήσει περισσότερο την Περιφέρεια. Εκεί είναι το πρόβλημα, σε εγκαταστάσεις, οικονομικά προβλήματα. Η ομοσπονδία πρέπει να δώσει βάση στη Περιφέρεια της χώρας.» και τι εννοεί μιλώντας για βοήθεια; «Να ασκήσει περισσότερη πίεση προς Δήμους και Περιφέρειες ώστε να ανανεώσουν και να συντηρήσουν τις εγκαταστάσεις που υπάρχουν. Να υπάρξει καλύτερη συνεργασία μεταξύ τους και ώστε το βόλεϊ να γίνει πιο γνωστό στο κόσμο.»
Κατά πόσον διαφαίνεται διάθεση μεταξύ των υποψηφίων, είπε: «Ναι υπάρχει. Πιστεύω πως υπάρχει, και ελπίζω να γυρίσουν σελίδα για την εγχωρία πετοσφαίριση. Χρειάζεται όμως συνεργασία σε όλους τους τομείς: Πολιτεία, Περιφέρεια, Δήμοι, ΕΟΠΕ…»
Αυτό αφορά και στα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων και στην επιλογή των προσώπων που τα απαρτίζουν, στον τρόπο επιλογής αθλητών/τριων, πιθανόν, δηλαδή, να δοθούν στο μέλλον περισσότερες ευκαιρίες σε παιδιά της περιφέρειας; «Αυτό το θεωρούμε αυτονόητο! Περισσότερης ευκαιρίες, προπονήσεις».

Αναλυτικά οι υποψηφιότητες:
Στην πρόσφατη συνεδρίαση του, το ΔΣ της ΕΟΠΕ επικύρωσε τις υποψηφιότητες για την Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στο κτίριο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (σε περίπτωση μη απαρτίας η ΓΣ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου).
● ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΕΟΠΕ: ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ - ΠΑΝΑΓΟΥ ΗΛΕΚΤΡA, ΒΑΛΣΑΜΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΒΕΤΣΑΣ-ΜΠΕΤΣΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΒΛΑΣΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΒΛΑΧΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ, ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΔΑΤΣΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΔΙΟΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΖΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΚΑΛΟΥΔΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ, ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΡΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, ΚΟΚΛΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΚΡΙΜΠΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΛΑΓΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ, ΜΑΛΑΚΑΤΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ, ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΠΑΣΠΑΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΠΛΕΞΙΔΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΣΙΔΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΣΤΟΥΡΑΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΣΥΚΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΣΥΛΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΤΕΦΑ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ, ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ, ΧΡΟΝΗ-ΕΡΩΤΑ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ, ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
● ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΕΟΠΕ: ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΑΛΕΞΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΔΕΠΟΥΝΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ, ΔΡΑΧΤΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ, ΚΑΒΑΛΙΕΡΑΚΗΣ –ΦΩΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΜΕΤΑΞΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΞΟΦΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΣΑΝΤΑΣ ΗΛΙΑΣ, ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΧΑΡΙΤΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
● ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ: ΑΛΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ, ΙΩΑΚΕΙΜ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΜΕΓΚΟΥΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ: ΔΡΟΣΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΚΑΡΑΜΠΑΓΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΡΙΖΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
● ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΟΕ: ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ, ΝΙΚΟΛΟΥΖΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ.

● ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ Ε.Ο.Ε.: ΒΛΑΣΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου