Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Ποδοσφαιρική παράσταση αστέρων Εράνης και ΠΣΑΠ

ΣΤΙΣ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΕΦΙΑΠ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

ΑΣΤΕΡΕΣ αλλά πρώτα απ’ όλα άνθρωποι που τίμησαν και κόσμησαν τα ελληνικά και ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά γήπεδα, συνεργάζονται για μια ακόμη φορά για να προσφέρουν απλόχερα αγάπη και βοήθεια σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Η ομάδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και η Εράνη Φιλιατρών θα δώσουν φιλανθρωπικό αγώνα την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στο νέο γήπεδο Φιλιατρών, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για το ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. και για τα Ειδικά Σχολειά Φιλιατρών.
Την ιδέα είχε ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος, που και μαζί με τον ξάδελφο του Νίκο, «έκλεισαν» τη διεξαγωγή αυτού του αγώνα στην πόλη της Δυτικής Μεσσηνίας. Στον αγώνα με τα χρώματα του Π.Σ.Α.Π. αναμένεται να αγωνιστούν μεγάλοι έλληνες ποδοσφαιριστές της ιστορικής για τα ελληνικά ποδοσφαιρικά δεδομένα, Εθνικής Ομάδας του EURO 2004 όπως Καραγκούνης, Μπασινάς, Κατσουράνης, Σεϊταρίδης Νικοπολίδης και Χαλκιάς, ενώ το παρόν αναμένεται να δώσουν οι Κυριάκος, Λυμπερόπουλος, Σπυρόπουλος και αρκετοί ακόμη.

Το κάλεσμα του Νίκου Φρούσου

Με την ημέρα του αγώνα να πλησιάζει, όλο τον κόσμο να στηρίξει μια πράξη αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, καλεί ο προπονητής της Εράνης Φιλιατρών Νίκος Φρούσος, μέσω ανάρτησης τον προσωπικό του λογαριασμού στα social media:
«Φίλες και φίλοι, ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός με φιλανθρωπικές προεκτάσεις θα λάβει χώρα στο νέο γήπεδο της Εράνης Φιλιατρών την Δευτέρα 12/ 12/ 2016. Αστέρες που τίμησαν και κόσμησαν με την αγαστή συμπεριφορά τους τα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά γήπεδα, αυτή τη φορά συνεργάζονται σε μία αγωνιστική δράση που σκοπό έχει να προσφέρει απλόχερα αγάπη στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Η πρωτοβουλία αυτή τιμά έμπρακτα τον τόπο μας και μέσα από την εθελοντική αυτή πράξη αποδεικνύεται ότι παρά τις δυσκολίες της εποχής που βιώνουμε όλοι μας, τα ιδανικά της ανθρώπινης αξίας και φιλευσπλαχνίας τα κρατάμε ψηλά. Η παρουσία όλων σας θα μας γεμίσει χαρά θα μας τιμήσει και θα στηρίξει έμπρακτα την προσπάθεια μας! Σας προσκαλώ όλους και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Νίκος Φρούσος»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου